18 haziran 2019 imamoğlu trt haber canlı yayını

Tam olarak 18 haziran 2019 Ekrem imamoğlu trt haber canlı yayınıdır. 21:00 itibariyle canlı yayın başlamış bulunmaktadır.


Canlı Yayın
acaba bir şekilde sıkıştırıp da oy kaybettirebilir miyiz çabasından başka amacı olmayan yayın.

edit: Yayını izlemeden ön yargıyla girdiğim entrym hâlâ daha yukarıda duruyor. Herkes ekrem başkanın en iyi yayınıydı derken, aktrollerin bunlar nasıl gazeteci ben daha iyi soru sorardım diye iki gazetecinin mesleklerinin bittiğini itiraf ettiklerini görünce yarın sabahtan işe gideceğim halde açtım yayının tekrarını izledim.

gazeteciler imamoğlu’nu değil sıkıştırmak, sordukları sorularla duraksatamadılar bile. Aslında tam anlamıyla politika adamı ve iş bitirici olduğunu bu yayınıyla daha da iyi anlamış olduk.

Gündemle ilgili sorulara verdiği cevaplar hem fazlasıyla politik hem de tatmin ediciydi. Öyleki top ayağında gole koşan forvetin geri pasla takım arkadaşına asist yaparak gol attırması gibiydi.

Nasıl mı? Demirtaş sorusunda ben dahi geçiştiriyor mu diye düşünürken karşı tarafın onu bununla itham etmesine fırsat vermeden çat çat yapıştırmıştır cevapları. Burada amaç şuydu; cevabım yarım kaldı bırakın onu bitireyim bu soru zaten kolay cevabını alırsınız mantığıydı.

Kesinlikle başkanlığını %54-%55 ile garantilediği yayın olmuştur.

Yeni tanım olarak ise şunu söyleyebilirim. İkinci turgay güler vakası.
Üst edit: TRT'nin, telif hakları nedeniyle, imamoğlunun sayfasından kaldırttığı, kendi sayfasında ise en güzel yerini kesip yayınladığı yayındır.

Siyasi paylaşım yapmamalıyım dediğim yayın oldu. Yargı nedir, nasıl dağıtılır.
ön yargı ile izlemeye başladığım ama gerek trt sunucuları gerekse ekrem imamoğlu'nun, hiç tartışmasız en rahat, en iyi, en başarılı performansını sergilediği televizyon programı olmuştur. bu güne kadar içimin en rahat olduğu, gülümseyerek izlediğim tek yayındır.
adam mahalle maçında oynayan, mahallenin en iyi futbolcusu gibi. geleni indiriyor gideni indiriyor.