1 kasım 2017 akm binasının yıkılması

cumhurbaşkanının pazartesi günü istanbulda lansmanını yapacağım ve 2019'un sonunda bir opera binasını istanbula kazandırmış olacağız şeklinde açıklama yaptığı olay
edit: kendi yorumumun gereksiz olduğu kanaatindeyim
gezi' nin kalelerinden biri yok ediliyor. adam inatlaşmayı seviyor.

sadece istanbul'da yüzlerce tarihi bina/yapı/çeşme/alan vb.nin şu an yerinde yeller esmesine karşın, neden hükümetin bu binaya takıldığı, merak edilmesi ve araştırılması gereken bir konudur. daha doğrusu bilmeyenlerin araştırması gerekir. bizim hesap kitap işleri, çıkar anlaşmaları, kuyruk acısı vb dememiz insanların kulağından girip çıkar. ama kendileri araştırmaya başlarsa sokaklardaki yüzbinlere karşı neden hala hükümetin projeden vazgeçmediğini anlamış olurlar.
Ülkeyi terk etmek istemek.
Evet artık yaşadığımız yerde insana alan bırakmıyorlar.özgürlük adı altında başkalarının özgürlüğünü kısıtlıyorlar.geçim sıkıntısı vatandaşın ebesini sevdi.yobazlık aldı başını yürüdü.Arap bedevi seviciliğinin hat safhasındayız.Atatürk ilkelerinden hiç bu kadar uzak bir duruma düşmemiştik.ilerici,bilimci ve çağdaş bir medeniyet olmak yerine tam tersi her türlü geriye doğru atılımlar yapılıyor.bana ülkemizin durumu hep zübük filmini hatırlatır.umarım bu zübüklerin sonu gelir de ülkemiz refah içinde bir ülke olur.