üniversite tavsiyeleri

konuyla ilgili 6 entry daha
öncelikle derin bir nefes alın aptal sınavı geride bıraktınız! ardından şunu söyleyebilirim ki hangi bölümü istiyorsanız onu okuyun dostlarım. teyzemin oğlu o bölümden mezun şimdi işsiz,bla bla’nın kızı hiç tavsiye etmiyormuş ve bilimum türevleni sakın ola tak-ma-yın.unutmayın bu sizin hayatınız.

ikinci bir husus ise ne yazık ki ülkemizdeki üniversitelerin kalitesi net rezalet.ilk 500de bile doğru düzgün okullarımız yokken adı sanı duyulmamış apartman üniversitelerine yalvarıyorum paranızı heba etmeyin.

son olarak size tavsiyem hangi bölümü okursanız okuyun kesinlikle ingilizce öğrenin hatta imkanınız varsa direkt yurtdışında okuyun eğer yoksa ingilizce dilde eğitim veren üniversiteleri tercih edin.çünkü hepimizin gözlemlediği gibi ülkemizde adam kayırmanın tavan yaptığı bir dönemin içerisindeyiz(sosyal hayat ve bilhassa iş piyasası)yani sizin gece gündüz verdiğiniz emekler,birinin dayısının yolladığı bir selam karşısında koca bir çöp haline geliyor.

bonus: yükseköğrenim için alamanya’yı tercih etmek isteyen,çiçeği burnunda üniversiteli arkadaşlarım çekinmeden mesaj atabilirler.herkes için hayırlı olmasını dilerim!

(bkz: ösym götümü ye)