ülkemizde güzel şeylerin cezalandırılması

konuyla ilgili 2 entry daha
bakınız; gezgin festival’in iptal edilmeye çalışılması. bu kadar kucaklayıcı, bu kadar güzel, hem ülkeye hem de van şehrine maddi manevi katkı sağlayacak bir festivalin ayakta durmasına, bu güzelliğin var olmasına tabi ki karşı çıkacaklar olacaktı. çünkü bu ülkenin çok büyük bir kısmının sevgiye, iyiliğe, güzelliğe, keşfetmeye, gelişmeye ve dönüşmeye alerjisi var.
tecavüz, çocuk istismarı, ensest ilişki, çocuk gelinler, doğum yaparken ölen çocuklar, şiddete maruz kalan kadınlar için ses çıkarmayan bir takım ahlak bekçileri alkollü içecek tüketiliyor diye, kızlı erkekli gruplar yer alıyor kesin bunlar seks yapıyordur diye, ki yapıladabilir her iki tarafında rıza ve biyolojik uygunluğu varsa buna kimse karışamaz ama tabi nerden bilsinler onlar cinselliğin böyle bir şey olduğunu, uygun bulmamışlar bu festivali! allah akıl, fikir, vicdan nasip etsin dilerim en yakın vakitte.
kaymakamlık ve valilikten nihayi karar henüz bekleniyor, umarım bu örümcek beyinlilere, bu güzelliğe tahammülü olmayan korkunç insanlara pabuç bırakacak bir karar ile neticelenmez...
gezginfestedokunma