türkiye'nin gücü

konuyla ilgili 8 entry daha
Gelecekle günümüzü ayırmak şart.evvet arkadaşlar benim bilmediğim ama sizin bildiğiniz var olan güç mü potansiyel mi . Eklemek isterim ki Galatasaray’ında potansiyeli yüksek ama şl de 4 5 yer gelir.
Araştırırken sadece Sözcü ve sabah okuyup Sözcü diyorsa yalan sabah diyorsa doğru dememek gerek en azından dünyadan da basına bakın gazeteler farklı olsun kimler ne yaparken biz ne yapmışız. Salt kurallar manzumesine biat ederek yaşanmaz .neyse:
Arkadaş başlık gelecekteki gücünü demiyor şuanı kast ettiği aşikar bunu 2010’dan önce yetişen nesil de pekala anlayabilir ve potansiyel olması gelecekte o potansiyeli açığa çıkaracağı anlamına gelmiyor misal: Emre çolak (canım ya mis gibi sol ayağı vardı hep baklavadan)
Neyse örnek absürt vurmayın ama bir şeyin orada olması o şeyin var olmadığı anlamına gelmez ancak işe yaradığı anlamına da gelmez.
Hindular 1990a kadar vasattı potansiyel var ama yne de vasattı şuan böyle konuşulmasının sebebi gelişmeleri bizde de potansiyel var ama Hale’n aynı yerdeyiz.
Sorgulayabilen değil önüne gelenin peşine düşen bireyler çoğunlukta koyun sürüsü gibi. Bu da eğitim sisteminden kaynaklı değil mi hani 17 yılda 18 yda 19 kez değişen sistemden.
(Galatasaray bu kadar hoca değiştirmemiştir net)
Aynı zamanda potansiyelin farz edelim açığa çıkardık açığa çıkması demek 💯 yıl ileriye mi gidiyoruz demek (bkz: hadi canım oradan)
Efendim evet potansiyel var ama var yani var olduğunu iddia ediyoruz misal Tanrı da cennette cehennemde(ben hazırladım yerimi) var ama gördük mü hayır inanış göreceğiz diye umuyoruz sadece umuyoruz.
Son 3 yılda yapılanlar bizi 1900lerden alıp 2100e koymadı ilk önce sorgularken acaba karşı taraf ne yaptı biz kaç yüz seneye yaparız demeli ve bu yüz seneler 10 lara indirmeli .
2040’larda iyi mi olacak hah beyin göçlerindeki artışı bekleyip göreceğiz gidenlerin yüzde kaçı geliyor .
Eğitimmiş Papucumun eğitimi 1milyon ihl bir o kadar meslek lisesi mezun veriyor her sene. Anadolu, Fen hak getire . Neyse güç eğitimdir nüfus değil eğitimse bilimden geçer dilden dile söylemekle geçmez.

organik hoşaflarınız bol olsun evet insanlar birşeyler başarıyor ama bunların önüne ya kocaman daş yda öküz konuluyor ya da hoşaf .

Sonuç olarak şuandaki gücümüzü neye göre kıyasladınız bilmiyorum ama “ şuanda” Fransa’dan İspanya’dan İngiltere’den İsrail’den güçlü demek Deniz atı uçabilir demekle aynı şey ben değil veriler diyor. Gerçi uçan Deniz atını ben dedim