sıfır bir

konuyla ilgili 31 entry daha
ne yazsam , nasıl yazsam, nereden başlasam bilemedim

türk diziler arasında benim için en iyi dizidir. ondan sonra behzat ç. gelir. bu diziyi izledikten sonra herhangi bir türk dizisini izleyin ve yapmacıklığa şahit olun.
sinema , tiyato oyunculuğundan anlamam. yanılmıyorsam kafa 3 adam oyunculuk yapmış ama diğerleri ya amatör yada hayatında ilk defa kamera önüne geçmiş insanlar.
ses,çekim gibi teknik işler ilk 2 sezonda kötü ama kesinlikle izleyici rahatsız etmiyor. çünkü konular çok güzel işleniyor.
her bir karaktere farklı bi sempatiyle bakıyorsun. çok fazla türk dizisi izlemem ama genel olarak dizide ya bir yada iki karaktere hayranlık duyulur.
ama bu dizide kimisi cio hastasıdır,kimisi özgür,kimisi anafor,kimisi de cengo ve burak :) hayranıdır. (adanada bir arkadaşımın söylediğine göre gençlerin yarısı saçını cio gibi yaptırıyormuş ve şehirde "cio modeli" diye bir saç kesimi var)
3.sezon 2.bölümde öyle bir sahne var ki bu kadar doğal başka hiçbir yerde görmedim.bahsettiğim sahnede bir torbacı var ki , sanki" sen alışverişi yap biz seni çekeriz,oynamana gerek yok" demişler :)

bu dizinin hayranlarından ricam iddaa oynuyorsanız 1 hafta oynamayın,alkol alıyorsanız o ay 2 bira az için ama şu blutv ye üye olun. bu insanlar gerçekten hak ediyor.
çok değil. 4 bölüm 1 dürüm parasına :)

ölme ha emmi