safiye inci

Başlığı eksik açtım tam olarak şöyle olmalıydı:

“ATATÜRK’e HAKARET EDEN MAHLUKAT!”

Link:

Ne hikmetse 24 temmuz öncesi gündeme düşen bu kadın, Atatürk’e hakaret ediyor .

Anayasal suç işlediği ortada ancak ve ancak bu kadın kimdir ve neden muhaliflerin ürünü diye ortaya atıldı?

1- 24 temmuz öncesi faizin arttırılıp arttırılmayacağı konuşulurken , bankaların puanları düşürülmüş bazı bankalar - önemli sektörler(final kurumun konkordato istemesi) iflasın eşiğine gelmiş ilken ortaya birden bu mahlukat çıktı , enteresan ! Neyse dolar düşer demiştim ancak artacağı kanısındayım özellikle fitch’in notunu ( bb+) (bb)’ye düşürmesinden ve daha da düşeceğinin sinyallerinin verilmesinin ardından faiz arttırımın zora girdiği aşikardır.

2- muhalefetin oyunu şeklinde söyleyip yine kendi “vasat” TEbaasını kandıran malum partinin isnatları nerededir! Öyle kolay mıdır haksız yere suçlamak! Hiç bir delil yoktur ! Hukuğun zerresinin olduğuna İnanmak istemiştim , o da göz ardı ediliyormuş!

3- imamhatipliymiş, şaşırmadım . Günümüz imamhatiplilerin eğitim kalitesi ortada , yerleyeksan olan eğitim bu gibi mahlukatların türediği dönem bu iktidarın dönemidir!

4- mahlukat 2. Duruşmada büyük ihtimalle beraat alacaktır , peki odtü’lü gençler , sadece pankart taşıyan gençlere ne olacaktır !!!

5- mor patates üretmişiz ne zeki ülkeyiz be. Dünyaya katkımıza bak! Ki bunları 50’lilerde bulan dünyaya katkımız!

6- kaçıp kurtulmak elzemdir!

Edit: mahlukatın linki eklenmiştir!