quechua sırt çantası

konuyla ilgili 28 entry daha
2015 yılı zeytinli rock festivaline gidebilmek için aldığım 40 litrelik çantasını hala bugün saklamakta ve yer yer kullanmaktayım. çok kullanışlı mı? hayır, değil. ucuz muydu? evet, ucuzdu. neden mi aldım? o zamanlar ileride sırt çantası ile bir yerlere gideceğimi bilmiyor ve bir çanta ne kadar kullanışlı olabilir ki diye düşünüyordum... yanılmışım.

elimde bulunan modelin artık satışı yok ama hala etrafınızda görebilirsiniz. çünkü kolay kolay paralanmıyor çanta. yani bir şey olmuyor. arkadaş ne dikişleri kuvvetli, fermuarı sağlam çantaymış, bana mısın demiyor.

not: uzun yolda başka sırt çantası kullanmadım ama bu çanta ile uzun yürüyüşlere çıktığımda terim çantanın içerisindeki giysilerimi ıslatıyor. diğer çantalarda da benzer durum var mı bilmiyorum ama söyleme gereksinimi duydum bunu. ilk bu olayla karşılaştığım zaman çok tadım kaçmıştı çünkü.

çanta bu:
https://www.google.com/search?q=quechua+40l&client=opera&hs=e03&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjft4PyranrAhUUh1wKHa5aAgcQ_AUoAnoECAwQBA&biw=1326&bih=627#imgrc=ROOBnGyxQVrplM