otostop sırasında karşılaşılan en tuhaf şoförler

konuyla ilgili 13 entry daha
beni osmaniye'nin bahçe ilçesinden alıp hatay merkeze dek götüren şofördür. otostop çekmiyordum o an, ilçenin giriş kapısındayım ama yol tarafındayım, durdu ve nereye gidiyorsunuz diye sordu söyledik, tamam dedi aldı. telefonu arabaya bağlamış aux ile, oradan şarkı açıyor ve hiç muhabbet etmiyor. bir ilahi açıyor, bir rock şarkı. nereden nereye atladık beynim almadı, ilginç bir listeydi. bıraktı gitti sonra eleman.

bir de kamyoncu bir dayı vardı, adamla mersin muhabbeti geçti, orası kozmopolit bir toplum filan dedi, diğer kamyoncu abilerle karşılaştırıp düşününce kozmopolit kelimesini duymak şaşırtıcı oluyor. sonra zeytinle ilgili projelerinin olduğunu filan öğrendim. türleri, çeşitleri, kimyası bilmem nesi filan bi anlatıyor göreceksiniz arkadaş. tıp okuyan bir kızı varmış filan çok tatlı bir adamdı vallahi çok sevdim.

yukardaki dayının aksine bir tane eleman örnek vereyim, 9 çocuğu olan bir şofördü ve 3 karısı varmış. ama asıl olay burada değil, adamın her karısı ayrı bir şehirde ve her birinden çocuklar var. kadınların birbirinden haberi yok ve ayrıca adam o üç şehir arasında sürekli şoförlük yapıyor resmen sistem yaratmış kendine. ilginç bir şerefsizdi yani affedersiniz.