oğuzhan uğur

konuyla ilgili 53 entry daha
yine bir seçim zamanı prim peşine koşan eski asker çocuğu şahıs. bakın üstüne basa basa eski asker çocuğu taam mı ! dün yine muharrem ince binali yıldırım iyi parti biz herkese yakınız lan oyununa denk geldiğim videoyu izledim.

sıkıldık kardeşim senden anlaşıldı mı ?

tamam oğuzhan. seni erken seçim özel yayını için baştacı ettik, övdük, heyecanla akp yayınını bekledik. sen de torpil üzerine komiklikler, şakalar yaptın.. eki eki.

ben de asker çocuğuyum. az önce mevzular yayınını eksiksiz izledim. utanıyorum. çelişkiler, hala "konu siyasetse ben çok bilirim, bir tweet atıyorsam boş değildir" demeler. sus artık. iticilik sınırına girmeye zorlama kendini.

ben de asker çocuğuyum. babamı tutaklayanlarla aynı masaya oturacak kadar şeref yoksunu değilim, sen oturdun.

chp'yi salla gitsin. sevdik biz muharrem ince'yi, sen sevme, kokusu buraya kadar geldi zaten nefretinin. silivri'de baban için, babanın arkadaşları için bağıran adam hakkında atıp tutamazsın arkadaşım, sen iki meme elleyeceksin diye haddini aşamazsın. ince kaybetmiş, saklanmış vs. söylersin tabi, ince seni gözaltına aldırmaz. akp diyemezsin sen, rte diyemezsin. korkarsın çünkü. duydunuz mu ağzından bir kere! duydunuz mu? üstü kapalı çakar geçersin 40 dakikada 2 kere. 20 kere chp'ye 50 kere hdp'ye çakarsın, ince'yi diline dolarsın.

mahkeme orada, durma ver dilekçe ver benden şikayetçi ol. nasıl olsa seni sevmeyen herkese ana avrat küfür etmeyi hak gören sensin. adaletsiz insanın nesini seveyim ben!

sokarım senin adaletsizliğine de, çok bilmişliğine de.. ince dediğin kadar rte de azıcık g.tün varsa. sen misyonuna odaklan, meme yala.. onda da adaletli olmaya çalış sağa fazla sola az yüklenme. midem bulanıyor, sinir bastı yemin ediyorum.

hiçbir b.ka şaşırmamış da, her şeyi bilmiş de. babanı tutuklayanlarla halay çek az gelir!

ince de ince.. herkes gücünün yettiğine, sen de onlar gibisin. korkaksın, gücün ancak iyi insanlara yeter.

biz sana o hakkı vermiyoruz, iktidarın ismini söyleyemeyenler; chp, muharrem ince, saadet, akşener diye de sıralamayacak. adil olacaksın arkadaşım. takke düştü kel göründü. güzel şeyler için çabalayan 3-5 insanı senin s..... keyfine sana ezdirip, ağzına sakız etmeyeceğiz. onların ismi, cismi, partisinin adı geçmiyorsa diğerlerinin de geçmeyecek.