norm ender

konuyla ilgili 38 entry daha
Şimdi gençler bu konuda söylemek istediğim şudur ki. bu adam bir eksik etekdir. gel gelelim 'benim gibi' rap müziği türkçe rap özelinde yıllar önce dinlemeye başlamış herkes bilirki mekanın sahibi diye bisey yoktur; varsa da o norm ender değil cartel'dir. bu mekânda istanbul, ankara, bursa, izmir vardır ve bu mekanlar kendi krallarını çoktan yaratmıştır.

birde adana var ama orasi konunun cok dışında.

şahsi fikrimi belirtmek için geldiğine göre o konuya geçebiliriz artık. ezhel'den beridir derim, demek ki türkçe rapinde sonu böyle olacakmış. sonra yok çukur dizisi müzikleri tarzı, yok trap tarzı falan derken ezhel e kurban olur hale geldik. bunlar hep yokluktan oldu. 2 yıldır bekledik durduk. mode xl dedik gelsede bi diss atsa, ceza dedin rapin cezasını bi versede rahatlasak, en olmadı dedik ki sansar salvo şunlara bi dalsada içimizin yağları erise derken bu norm ender olacak lavuk gol attı. sevdim, ortama renk geldi. hatta muhtemelen bu diss türkçe rap tarihinin en pahalı diss i oldu ve takdir edilesi bir noktaya geldi. eline sağlık endercim.

şimdi sıra old school turkish rap efsanelerindedir hocam. mekanın sahibi kimmiş, buralar nerelermiş görmek isteriz. lan hemde çok isteriz. şarkıyı dinledigimden beri yeni bir diss hayali kuruyorum. veyasin duysun sesimizi.

üstteki arkadaş belli ki izmirli ona da bir çift sözüm var. ege çubukçu bile enderden daha izmirlidir kardeş.

buraya kadar okuyan harbi yaşlıdır.

tanım vermek gerekirse: küfürbaz gizemli rapci cümlesindeki küfürbazdır.

edit: ben üstteki satırları yazarken gelen bir habere göre ezhel'den gelen haberi buraya bırakıyorum. henuz değerlendirecek kadar dinleyemedim. lolo ezhel