led

Hem kapalı alanlarda hemde açık alanlarda da kullanılan led ekranlar iç mekanlar da kullanılan led ekran ve dış mekanlar için kullanımda olan led ekran olarak ikiye ayrılır.
Firmamız hem dış hemde iç mekan led ekranlarda hizmet vermektedir. Led ekranlarda ekran çözünürlüğü son derece önemlidir. Profesyonel hizmetimiz ile mekana en uygun led ekranı firmamız ile edinebilirsiniz.
Led ekranlarda parlaklık ile etki doğru orantılıdır. Kurumsal şirketlerin özellikle reklam ve tanıtım araçlı kullandıkları iç mekan led ekran firmamız tarafından kaliteli ve güvenli olarak müşterilerimize sunulmaktadır. Led ekranlarda profesyonellik ve kaliteden ödün vermeden çalışan firmamızla iletişime geçerek led ekran imkanlarımızdan yaralanabilirsiniz.
Karayollarında kolaylık sağlayan trafik bilgilendirmesi için kullanılan led ekran sistemleri oldukça yaygın bir kullanıma sahiptir. Araba kullanıcıları için değişken trafik bilgilerini dikkat çekici renk seçenekleriyle güncel olarak paylaşan led ekranlar, dışmekan led ekran sistemleri standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Böylelikle soğuk ve zorlu hava şartlarından etkilenmeden görüntüleme yapabilir.
Akıllı trafik bilgilendirme ekranları sayesinde kara taşıtlarında yapılan kazalarda azalış da meydana geldi. 10 mm, 12 mm, 16 mm gibi boyut seçenekleriyle firmamız da trafik led ekran üretimi yapmaktadır. Mükemmel görüntü ve parlaklık kalitesi, ekonomik enerji tüketimi, kolay montaj, kısa mesafeden net görüntü, sabit akımlı ve Windows tabanlı led ekran gibi özelliklere önem vererek kaliteli ve en kısa sürede ürünlerimizi teslim etmekteyiz.