ilk otostop rotaları

konuyla ilgili 187 entry daha
Şimmdiiii, yıl 2017.
Halihazırda birkaç senedir interrail gruplarını takip ediyordum ama parmak hiç havaya kalkmamıştı. Tabi ben o aralar güzel bir şirkette çalışıyorum. Bölge sorumlusuyum falan. Nisan 2017 de istifa mı verdim. Sonra dedim ki ; hadi güzelim eller havaya. En yakın arkadaşlarımdan birinin kanına girdim zar zor ikna ettim. Gittik dekatlona, aldık çadırdır, fenerdir, şişme yastıktır ıvır zıvır. Uyku tulumu almamıştım param yetmiyordu çünkü.
Neyse nereye gidelim diye düşünürken dedik Antalya yapalım. E yapalım da ikimizde daha önce otostop çekmedik ? Nasıl cesaret edicez :/
Sonra post açtık tabi grupta , nereye gidelim nasıl gidelim , eşlik edebilecek biri var mı vs derken antalyadan gezgin bir arkadaş yazdı, ben size eşlik ederim hatta tam 8 saat yol gelip sizi şehrinizden alırım. Otostopa 3ümüz başlarız falan. Tabi biz sevinçten havalara uçtuk. Ama nasıl heyecanlıyız ilk defa kamp otostop falan içimiz içimize sığmıyor.
Neyse çok uzattım biz 10 gün antalyada kaldık. Bu süre içinde birsürü insan tanıdık. Rotada ; Antalya merkez - çıralı - olimpos - ADRASAN -KORSAN KOYU vardı.

Size sadece şunu söylicem; 10 günlük Antalya kampından sonra 7 ay boyunca aralıksız gezdim. Egede gitmedik koy bırakmadım. Adanadan dersime kadar.
Peki güzelim , en beğendiğin yer neresi oldu derseniz ;
Adrasan der susarım. Huzur , huzur , huzur.

İyi ki o ilk parmağı kaldırdım. İyi ki yola çıktım...
Sevgiler