gümüş suyu ve kanser tedavisi

konuyla ilgili 3 entry daha
Kollodial gümüş suyu adı verilen suyun ve saf gümüş çubuklarının elektrolize edilerek nano gümüş parçalarının suya karışımı sağlanmakta ortaya çıkan gümüş suyu ile kanserden yara tedavisine, egzamadan bağırsaktaki kötü huylu bakterilerin temizlenmesine kadar bir çok sağlık probleminde tedavi olarak kullanılmaktadır.

Ancak, burada hemen bir başlık açmak istiyorum. Belirtmiş olduğumuz gümüş suyu, altın suyu gibi tedavi biçimleri, belirli bir grup-denek veya insan kitlesi üzerinde araştırma yapılıp bilimsel olarak geçerliliği kanıtlanamadığı için alternatif tıp olarak adlandırılmaktadır. bu nedenle burada yazılanları bir tedavi yerine koymanız. mevcut kemoterapi diğer kanser tedavilerinizi kökten bırakmamanızı tavsiye ederim.

Yukarıda belirttiğim açıklamadan sonra, birazdan size gümüş suyu kullanan onlarca insanın yorumundan benim tanıdığım bildiğim birinin yorumunu değiştirmeden ekliyorum. karar size kalmış,

GÜMÜŞ SUYUNUN CİĞERLERE FAYDASI VARMI DİYE SORANLARA

ben 40 yıl sigara içtim 2019 eylülde akciğer kanseri teşhisi konulunca sigara içmeyi bıraktım, 3 haftada bir yapılan muayenede doktor her seferinde astım mı var ya da nefes darlığımı var diye soruyordu bende hayır hocam sigaradan kaynaklı diyordum, fakat son 3 muayenemde doktorum müthiş ,süper sesli dinlemede ciğerler muhteşem sen ne yapıyorsun demeye başladı bende hocam ilk başta ben size kollodail suları kullanıyorum siz, ben inanmıyorum demiştiniz ben hala devam ediyorum dedim ,doktorum ne yapıyorsan sus nazar değmesin devam dedi... ben tam 6 aydır hiç ara vermeden sabahları aç karnına bir kahve fincanı gümüş suyu içiyorum her gün sabah ve akşam 6 cc hemen hemen yarım şişe kapağına tekabül ediyor nebülizatörden 15/20 ppm arası olan gümüş suyu soluyorum , ve halen devam ediyorum...nefes aldığımdaki farkı kendim bile fark ediyorum ,her kese sağlıklı günler diliyorum.