gezginfest van 2019'un iptal edilmesi

konuyla ilgili 23 entry daha
gezginsözlük ilk açıldığında yazar oldum, sonra bir şeyler oldu bu hesabın silinmesini isteyip gittim. sırf bunu yazmak için gelip kontrol ettim ve hesabın aktif olduğunu gördüm. iyi ki de öyleymiş. bir şeyler yazmam lazımdı.
bestami abi bütün belgeleri paylaşmış, hepsini. 3 gün mühlet verip ona rağmen çat diye iptal edilmiş. içimizdeki insan sevgisini öldürdünüz lan. bu sanatçılar van'da deprem olduktan 1 hafta sonra oraya koşup konser verdi. bu sanatçılar o yaraların sarılması için bir sürü şey yaptı. bunları karşılık beklemeden yaptılar, o yüzden "bu muydu karşılığı?" diye sormayacağım. insan değilsiniz siz. o bildirgeleri yayınlayan tipler şeriat diye cihad diye ortalıkta koşmuyorsa ben hiçbir şey bilmiyorum. yerin dibine batsın sizin ahlak anlayışınız. "ahlaksızlık" olarak görmediğiniz şeyleri de şimdi burada tek tek yazarım, PÖH yakınlarımın orada yaşadıklarını da bizzat yazarım da; ben siz olamam. affedin.

edit: sanata ve sanatçıya vurulmuş bir darbedir. organizasyon yeni bir yer bakacakmış. biz bizi biliriz gezgin tayfası. çok daha güzel olacak. inanın.