gezginfest 2018

konuyla ilgili 121 entry daha
Bu sene gönüllü olarak gittiğim festival. Bana gerçekten çok şey kattı diyebilirim. Hem çalışıp , hem eğlendik. Ama daha çok eğlendik ve yeni bir sürü güzel insanla tanışmış olduk. Festivalin organizatörlerinden, gönüllülerine görevlilerine hepsi o kadar canayakın ve samimi insanlar ki burdan hepsine tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.
Festivali de objektif bir şekilde değerlendirecek olursam
Gezginfest tamamen insanları mutlu memnun etmek amaçlı yapılmış bir festival, bizim mottomuz her zaman" güler yüz" oldu ve gelen herkese güler yüzle yaklaşıp sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalıştık.
Tuvalet ve duş sırası vardı,elbette olacaktı. Yaklaşık 55 bin kişilik bir festivaldi çünkü, festivaller genel anlamı ile böyledir. Biraz konfor alanının dışına çıkıp eğlencesine bakmalı insan.
Yemek alternatifleri çoktu ve fiyatlar da festival mantığından uzaklaşmadan yapılmıştı. Veganlar için "vegan burger" bile düşünülmüştü.
Hayvan dostlarımız için mamalar her yerde mevcuttu.
Çadır alanı doldukça yeni çadır alanı açtık. Kimseyi de mağdur etmemeye çalıştık.
Sahne çok iyiydi. Bütün sanatçılar harikaydı diyebilirim.
Aksaklıkları,sıkıntıları olsa da festival eğlenmesini bilen ve pinpirikli olmayan "festival" kafasında insanlar için güzel geçti, herkesi memnun etmek imkansıza yakın. Memnun olmayanları da seneye daha çok çalışıp memnun edeceklerinden eminim. Teşekkürler gezgin fest :)