gezginfest 2018

konuyla ilgili 121 entry daha
olumlu ve olumsuz yönleri ile değerlendirmek istedim festival.umarım bu yazımı ciddiye alıp okuyan birileri çıkar çünkü gerçekten ezmek içn değil hakkı ne ise ona göre yazıcam.

olumlu:
1-yaş ortalamasının yüksek olması, katılan kitlenin bence kalitesini artırdı.

2-konserler, eğlenceliydi gerçekten çok sanatçı çıktı güzel bir enerji vardı.

3-after party, bu mantık güzel olmuş ana sahne konserleri bittikten sonra çıkan djler çalınan şarkılar eğlencenin sabaha kadar devam etmesini sağladı.

4-sahil, bu sene seçilen sahil en azından denize girilebilen bir yerdi. geçen seneki fethiyedeki denizi düşününce burası cennetdi.

5-ses sistemi, kullanın ses sistemi ve sahne gerçekten iyiydi çok uzaklardan dahi net ses duyuyolordu.

olumsuz:

1-tuvaletler, kakabüsleri genelde ben kapalı gördüm nadir sonlara doğru açık buldum. plastik mobil tuvaletlerden zaten bir şey beklemek pek mümkün değil ama sık bir temizlik ile o da kotarılabilirdi. küçük sahnenin arkasındaki taş tuvalet ise tamamen fiyaskoydu su yoktu geldiği zaman ise çok azdı ve hiç temizlenmedi neredeyse. açıkcası denizden kovayla su taşıyıp dökülse bile bir nebze kurtarırdı.

2-duşlar, ilk başta hepsi çalışan duşların bi süre sonra sayısı bir duşta 2 ye filan düştü bu da inanılmaz kuyruk ve beklemelere sebep oldu.ayrıca tabi su kesintileri de bu kuyruklara katkı sağladı

3-yemekler ve fiyatları, yemekler felaketdi bi şey yiyip doymak imkansız bakın keyif almak filan demedim ama en azından doymak mümkün değil. ayrıca ekmekler buz gibi. ayrıca fiyatlar resmen insanlarla taşak geçmeydi. o kadar insan oraya listede açıklanan fiyatlara göre geldi ama sunulan fiyatlar bence bu grubun ruhunu çok zedelemiştir.sen insanlara gezgin deyip ucuza gezmeyi aşılayıp sonrasından yaptığın festivalde düzmeye kalkmamalısın. fiyatlar hakkında şikayet edildiğinde ise fiyatları düşürmek yerine alandaki fiyatlara göre güncellediler.

4-bira, festival alanında efes var ama efesin sadece kutu ve fıçısı var.günümüzde en az tercih edilen bira artık efestir çünkü kalitesi bozulmuştur. 4 gün boyunca boğazımızdan tahta kırıntısı geçti sanki bira değil. madem efesle anlaşıldı efesin yan ürünleri de satılmalıydı bomonti vs.

5-ilgisizlik, yetkili birilerini görüp problemleri söylüyosun tamam iletiyim diyo sonra bakıyosun elinde telefon instagramda geziyo. açıkcası bu bana kendimi salak gibi hissettirdi. duşlar kırık milllet suyun ucuna pet şişe takıp ilkel bi yöntemle duş alıyor ve alanda gezen onlarca crew yazılı çalışan var ama bir kişi daha gelip bir şey yapmadı.