avrupa'da yaşayan pkklı azgınlığı

avrupa'ya adımını atmış ve bir şekilde vergi kaçırıp, yandaş tutup, yeni gelenleri ezip, mevki sahibi olmuş; tipik ortadoğulularda görülür.

acımasızca eleştirirler, 'köyden indim şehre' deyiminin üst levelinde bulunurlar. mercedes ve türevi olan, görece pahalı araçlara biner, kural tanımaz, ahlaksız insanlardır.

laf açılınca, türkiye'de nasıl ezildiklerini anlatırlar, gündelik yaşamlarına baktığınızda ise kızları gezemez, personelleri haklarını alamaz, daha da acısı,
-sayemizde işiniz var lan! mottosuyla insan onuru ve şerefini ayaklar altına alırlar.

vatan hainliği yetmemiştir ve azgınlık burada başlar. insanlığa da hıyanet etmek çabası güderler. içine girdikleri her toplumu kendi normlarının dışında aşağılık yaratıklar olarak görüp, sözde özgürlükçü düşüncelerini burada şu cümlelerle baltalarlar ve çürütürler,

-bu avrupalılar salak,
-bunların yedikleri yemek değil,
-kadınları ....
-çocukları ....
-burada para kazanamayan salaktır (bu cümlede ki kasıt, tarihi geçmiş ürünün tarihini değiştirip yeniden satilabildigini birtek bu yavsaklar bilir. dönerin içinde et olmadığını tüketici bilmez. Vb)

bunlar tipik ortadoğulularda olduğu gibi tek başlarınayken süt dökmüş kedidirler ama 3 tanesi yan yana geldi mi! vay halimize.

genellemem bu grüha aittir. pkk'lı olupta iyi insan olan yoktur. ortadogulular kusura bakmasın, huyumuz bu.

son olarak, nereye kaçarsan kaç orda bunlar, toprağa gömülürsem, yanımda bunlardan olmasın. vasiyetimdir.