arda turan

konuyla ilgili 27 entry daha
son zamanlarda adı(bkz: beşiktaş) ile anılan sağlam galatasaraylı.

biri demiş ki '' 1-referandumda evet propagandası yapıp, videolar çeken birisinin beşiktaş'ta işi olamaz. böyle bir transferi beşiktaş taraftarı kabul etmez. burası siyaset meydanı değil. beşiktaş tüzüğünde açık ve net bir şekilde siyaset yapılamayacağı dile getirilmiştir. yani kulüp içersinde siyaset yapmak yasaktır. bu yasak delinemez. eğer bu yasak delinirse bu vebalin altından yönetim kalkamaz. maalesef bizim bonservisli oyuncumuz gökhan töre de aynı hatayı yaptı. henüz daha kadroya giremedi. ancak es kaza kadroya girerse protesto edilir. ve sezon sonunda başka kulübe gönderilmek zorunda kalınır ve gönderilecektir zaten.

bu işler öyle kolay değil. türk siyasal hayatının en önemli olayında, hem de tribündeki beşiktaş taraftarının yüzde 90'nın aksi yönünde bir siyasal tutum sergilersen o kulübe giremezsin arkadaş. ''

lan kalecinizden forvetine götünde ayrılmıyor bu taraftarda kendini birşey sanıyor ona yanıyorum. adam isteyecek ama sana mı soracak peh ! türk futbolu kimleri kabul etti kimler o klüplere girdi hiiiç sormayın !