afiyetver.com

mansur yavaş'ın kurban bayramı öncesinde faaliyete aldığı, ihtiyaç sahiplerine et ürünleri bağışı yapılmasını sağlamak amacıyla kurduğu site.

afiyetver.com

"Değerli hemşehrilerim,

Mübarek Ramazan ayında “İftarver” diyerek yola çıktık, 500 bin sofrayı sıcak aş ile buluşturdunuz. Ardından “Suver”, “Biletver” ve “Elver” dedik, yüzbinlerce ihtiyaç sahibi ailemizin dertlerine derman oldunuz. Ankara’dan tüm Türkiye’ye yayılan veresiye defteri kapatma kampanyamızda bir oldunuz, hızır oldunuz, hayırlarınızı iyilikle buluşturdunuz.

Şimdi, mübarek Kurban Bayramı öncesinde yeni bir iyilik hareketi daha başlatıyoruz. Amacımız aynı: Hiçbir anne-baba eve bir şey götüremediği için çocuklarına karşı mahcup olmasın… Yine birimizin fazlalığı, diğerimizin eksikliği olmasın. Kimse mahzun kalmasın, hiçbir çocuk besinden uzak büyümesin.

Darda kalan vatandaşlarımızın yüzüne umut, gözüne ışık olmak için bu kez “Afiyetver” kampanyamızla iyiliği bulaştıracağız. Hedefimiz Eylül ayı itibarı ile yüzbinlerce kavurma ya da kıymayı, paketlenmiş halde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmak, onların dertlerine derman olmak.

Bugüne kadar bizlere güvendiniz, hayırlarınızı hiç esirgemediniz. Bizler de yine gönülden gönüle köprüler kurarak, iyilik kervanına bir omuz daha vereceğiz. Yine birlikte sevecek, yine birlikte sevineceğiz.

Hepinize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bulaştırdığınız her iyilik, bir gülümsemeye vesile olsun."

mansur yavaş
ankara büyükşehir belediyesi başkanı