1 günde nasıl 1000 tl kazandık

konuyla ilgili 6 entry daha
Sonra jason statham gibi giyinip besiktasa indik. Bir mekanin onunde durup google a ismini yazip kontrol ediyorduk web sitesi var mi diye. Onumuzdeki mekanin web sitesi google’da cikmamisti.

Girmeye utandigimiz icin ilk kim girecek diye yazi tura attik, ben ciktim sansimi ... neyse fiyaskoyla sonuclandi, adamlarin web sitesi varmis, sira arkadasimdaydi. O da olmadi derken 4. seferde ilk isi arkadasim aldi.

Neyse o ara 2 3 is aldik ama o kadar amatorduk ki hem cok az para istemistik hem is baslangici parasi almamistik, o islerden cok az para kazandik ve mekanlarda tam odemelerini yapmadilar.

Aradan 2 hafta gecmisti, arkadasimla bu ise devam edip etmemeyi dusunuyorduk. Yaptigimiz hatalari analiz etmeye basladik.

1.baslangic parasi almamistik.
2. Cok ucuz fiyat vermistik(200tl) gibi.
3.mekanlara Girmeye utandigimiz icin cok vakit kaybediyorduk.
4. Ayni semtte denemistik, belki bizden once birileri daha buralara gelmisti.

Bunlari duzelterek bir kere daha yapalim dedik ve o efsane gun geldi. Vakit kaybetmeden Mecidiyekoy, Besiktas, Florya ve Avcilarda hizli hizli tekliflerimizi yaptik. Toplamda 4 is almistik ve aldigimiz baslangic paralari 1000 tl’yi gecmisti.

Ozetle; paraniz bittiyse etrafinizda web sitesi olmayan bir dukkan arayin ve ona web sitesi teklif edin. Web sitesi yapip yapmamayi bilmek onemli degil bilmiyorsaniz bilen bi arkadasiniza yaptirin boyle bir arkadasiniz yoksa bana yazin ben size bulurum.

Bu yontem dunyayi gezerken ne zaman param bittiyse ise hala yariyor.

Sevgiler.