zomato gold

cevaplanabilir entry
tanım: zomato'nun 2018 yılında tekrar türkiye pazarına girmesiyle 2019 ayında pazara sunduğu ürün.

sistem şöyle işliyor. iki kişi bir restorana gittiniz diyelim ve restoran yiyecek partneri. burada bir aldığınız yemeğe ikinci yemek ücretsiz oluyor. 1+1 dedikleri bu. fiyatı daha düşük olan ya da aynı fiyatlı olan ürün ikram sayılıyor.

aynı şekilde başka bir restoran içecek partneriyse iki içeceğe iki içecek ücretsiz oluyor. 2+2 yani.

sadece belli kurallar var. mesela; paket serviste geçerli değil, set menülerde geçerli değil (serpme kahvaltı, fiks menü vs.) bir de masada minimum iki kişi olmanız gerekiyor kullanmanız için. valla temmuz'dan bu yana çatır çatır kullanıyorum. parasını ilk ay kendiliğinden çok rahat çıkardı bile. 3-6-12 aylık versiyonları var sitelerinde. ben 12 aylık aldım. şu an 199 TL görünüyor. 6 aylık 129, 3 aylık da 75 tl. 3 aylık da yeni çıktı galiba ben alırken yoktu. valla sözlük türkiye'de nasıl olacak diyordum ama bayağı gidiyoruz "zomato gold kullanıcaz" diyoruz "tamam" diyorlar siliyorlar bir burgeri, pizzayı neyse. kısacası tavsiye ederim. aynı zamanda referans kodu sistemi mevcut. aşağıdaki linkten üye olursanız %10 indirim kapabilirsiniz.

kod: (büyük harflerle) omrklc
2 aydır üyesi olduğum oluşum. en başlarda çatır çutur kullansan da bir yerden sonra unutulup gidiyor. Ama evet kesinlikle parasını kısa sürede çıkartıyor.