yurt dışı çıkış harcının 50 tl’ye çıkarılması

/ 2
Zaten pasaport, vize ücretleri, tl’nin değersizliği yetmezmiş gibi akp grubu Tarafından teklif edilen torba yasanın içeriğinde bulunan düzenleme. Çıkıp özenmeyelim diye herhalde.

kaynak
Bugün çıkan torba yasanın maddelerinden bir tanesi. Bu yasaya göre artık yurtdışına çıkış harcı 50tl olacak.

kaynak
orama da zam, burama da zam, azcık şurama da zam lütfen dediğim durumdur. zaten kur yüzünden çıkmanın oldukça zor olduğu durumda, çıkana bir tekme de harçtan atılmaktadır.
ciddi canımı sıkan durum. ayda 2-3 kere çıktığım da oluyor 'Bu 15 tl harç parası ne yeaa' derken başıma gelenler. üzdü
Az olmuş bu, bence havalimanına girişten para alınmalı :d soydunuz artık bir şey kalmadı bizde :)
15 tl vermemek hep unutmuş numarası yapıyordum polislere onlarda yemiyordu tabi sırada ne var bakalım
Devletlerin en kolay gelir kalemi vergiler ama bu kadar da milletin üstüne yüklenilmez ki. Gerçi bunda iki türlü niyet olduğunu düşünüyorum biri gelir, diğeri milleti iyice cehalete sürüklemek.

2016 yılında bir televizyon kanalında Türkiye'de eğtim veren Sebahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı bir açıklama yapmış ve kuma oranı arttıkça kendisine afakanlar bastığını söyledi ve cahil, okumamış halka daha çok güvendiğini söylemişti.

Bu talihsiz açıklamada Arı "Ben daha çok cahil ve okumamış tahsilsiz kesimin ferasetine (anlayış-sezgi) güveniyorum bu ülkede. Yani ülkeyi ayakta tutacak olanlar, okumamış, hatta ilkokul bile okumamış, üniversite okumamış cahil halktır.Bizde de şimdi okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor." demişti.

İşte ülkemizi getirmek istedik hâl.
ülkede fiyatı artmayan herhangi bir ürün kaldı mı? cevap veriyorum, kalmadı ve artık neye zam yapacaklarını şaşırdılar iyice.
Yap zam yap gidip başka bir ülke görüp gözümüz açılmasın diye
/ 2