yönetime ulaşamamak

yani biraz değişik. 1 haftadan fazla oluyor sanırım. sözlüğe ilk girdiğimde açtığım 3-5 entry silinmişti. herhalde dedim sözlüğün bir ilkesine aykırı. içinde bir reklam bir siyaset vs hiçbir şey de yoktu. şimdi bakıyorum ki o silinen entrylerimin muadili çok fazla içerik var. hepsi de yerli yerinde duruyor. silme işlemini yapan moderatör illa ki bir gerekçe belirmiştir diye öğrenmek istedim fakat nafile. 2 haftada sözlüğün içerik ilkesi mi değişti yoksa çifte standart bir muamele mi var, anlaması güç.

Edit: ulaşmaya çalışırken "bir derdim var" butonunu kullanmıştım zaten, notumun sonuna da sebebinin belirtilmesini ozellikle rica etmistim. Sistemde hata olmus olmasini umuyorum zira diger turlu edilen sikayete gore birinin hosuna gitmediginden entry siliniyor demektir ki bu biraz vahim. Tesekkurler @dey
(bkz: bir derdim var) butonu ile bu derdinizi çözebilirsiniz.

yeni bir sözlük olduğumuz ve yöneticilerin iş yoğunluğu sebebiyle, bazı davranışlar gözümüzden kaçıyor olabilir. kimsenin kimseye bir garezi yok, ama çok fazla içerik mevcudiyetinden gözden kaçan durumlar olabiliyor. (bkz: entry silinme nedenleri) başlığını okuyarak entrylerinizin kurallara uygunluğuna bakabilirsiniz. ayrıca kurallara uymadığını düşündüğünüz entryleri de bize şikayet edebilirsiniz.
sayın @dey,
bende aynı dertten muzdaripim derdim var derman olun derdime