yenmiş ruj izi

cevaplanabilir entry
bir kadının çevresine, kendi imajına dair verebileceği en salaş durumdur, rujunu tazelemeye üşeniyorsan hiç sürme kardeşim dedirtir insana.

ayrıca bu rujun hatun kişinin midesine gittiği düşüncesini de er kişilerin aklina müspet olmayan getirir ki bu bir nevi kusma refleksi bile yaratır. sen git petrol artığı maddeyi yala yut, öyk(!)

unutmatın makyaj yapmak zorunda değilsiniz. (tercih sebebidir) velev ki yapıyorsanız biraz özen lütfen. benzetme açısından sakalımızın bir kısmını kesip diğer kısmının kaldığını göz önüne getirin bu absürt durum dahi fikir vermesi açısında yeterli olacaktır.
rujun kimin tarafından yenildiğine bağlı olarak değerlendireceğim durumdur. Eğer gün içindeki koşturma vb. durumlardan buluşma sırasında karşıdaki kişinin dudağında yarım yamalak bir ruj izi varsa ki bunda dudak yapısı da önemli ne yazıkki kötü, bakımsız bir görünümü olur. Ama içilen 2 kadeh şarap eşliğinde yenmişse o zaman afiyet olsun.
dik durun kızlar diye hemcinslerimi savunacağım durum. kişisel bakım önemlidir ama lütfen önce karşınızdakinin o gün başına neler gelmiş olabileceğini veya ne durumda olduğunu bilmeden direkt böyle yaftalamayın.
Kolay kolay makyaj yapmayan biri olarak yenmiş ya da yenmemiş ne önemi var dedirten başlık. Feminist damarımı kabartan bu türdeki manasız başlıklara biraz ayar olduğum doğrudur.