yemek yapan erkek

/ 2
Allahım ne güzel bir türdür bu erkek türü. Bide yemeği yaptıktan sonra yemeği sana yedirmesi. Imm tadından yenmez valla. Erkeklere tavsiyedir. Lütfen yemek yapmayı öğrenin. Şımartın bizi
(bkz: swh)
Dün akşam Manchester City maçını izliyordum, eşimin duşa girerken acıktım demesi ile ayaklanıp o çıkana kadar yarım paket makarnayı domates sosu ile servise hazır duruma getirmem durumu sayılıyor ise ben de bu kategoriye girebilirim..
Her türlü pizza, dürüm, lahmacun, et ve türevleri, salatalar, çorbalar, tatlılar itina ile yapılır.
Dipnot. Pizza ve grill ustasıyım. Sorularınızı alabilirim.
yaklaşık 8 senedir bekar hayatı yaşadığımdan dolayı o benim
bunun kadını erkeği olmaz. her insan zorunlu fizyolojik ihtiyacını gidermek ve kendi kendine yetebilmek için yemek yapmayı bilmelidir.
kendini bu şekilde pazarlama ihtiyacı hisseden hemcinslerimi gördükçe yüzümü kaplayan bir boş bakış ve yarım gülüşe engel olamıyorum.

yemek yapmayı da üretimin bir parçası olarak görüyorum ve ürettikçe mutlu olan biriyim. karnı doyurmak çok basit bir işlem: yulafa sütü karıştır, karnın zaten doyar. ama kendi mutfağında her lokmasında emeğin olan şeyleri ağız tadıyla tüketme amacıyla üretme duygusunun yerini çok az şey tutar. o yüzden mutfak mükemmel bir meditasyon alanı benim için.
En sevdiğim bölüm heleki camplarda yaptığım bira kebabı vs vs neyse...
kendini doyurabilecek kadar standart bir insan kadar kişisel gelişimini tamamlamış erkek cinsi insan.
/ 2