yay burcu erkeği

burç yorumlarına ve internet sitelerine göre kusursuz olan ama reelde tanıyanların illallah ettiği burç.

dünya üzerinde kadınlar tarafından işlenen cinayetlerin istatistiklerine göre kurbanları hep bu burçtanmış. asdffş şaka şaka !
haddinden fazla sorumsuz ve ozgurlukculerdir. onlari var eden sey budur, cok onemsemeden kabul edilmelidirler.

kafasindaki yay burcu kadını ile birleşebilme başarısını gösterebilirse "zevk nedir?" "hayattan nasıl keyif alınır?" gibi başlıklara resimli görüntülü kanit alirsiniz.

hem zarif, hem zeki, hem özgürlüğüne düşkün, yakışıklı, sevgi kumkuması, bilge, espirili... gidiyor da gidiyor...

yani bilmesem tanımasam kendimi; yolda yatan bi hasta gördüğümde "açılın ben yay burcu erkeğiyim" diyesim gelecek. sıkışan trafikte şöföre "kalk len ben sürerim, bi bok beceremiyorsunuz" diye çıkışacam.
bu benimdir. burçlara ve kendimce aptal saptal yorumlarına ve kişilik analizlerine inanmasam da, özgürlüğüme düşkün ve kısıtlamalara gelememem konusunda doğru analize sahip burçtur kannımca.

he bu sıralar elimde olmayan sebeplerden özgürlükçü ruhumun önünü açamıyorum o ayrı ehue.

o günlerde gelecek.
Bu burca sahip erkeklerde gördüğüm genel özellikler efendi görünüşlü, eğlenceli ve samimi oluşlarıdır. Çok tatlıdır bu burcun erkekleri. Arkadaş olmak için gerçekten ideal insanlardır. Ayrıca fazlasıyla yardımseverdirler.
kendim diye söylemiyorum zodyağın en eğlenceli erkek burcudur. arkadaşlık için çok iyi, ama ilişki için çok uygun değillerdir.
gezmek tozmak ve felsefi derin konuşmalara bayılırlar.
Bu kişilerle gülün, eğlenin, sohbet edin, gezin tozun ama sakın ola bu arkadaşlara aşık olmaya kalkmayın. Seviyor, flört ediyor gibi görünüp aslında arkadaş olarak gördüğünü söyler, süründürür adeta. Karışık sinyaller vermekte üstlerine yoktur. Aman diyeyim.