yaşlıların bedava toplu taşıma kullanması

65 yaş üstü insanlar için uygulanan bedava ulaşım hizmeti için gençler tarafından yazılan iğrenç yorumları kınıyorum. Sabah gözüme çarpan iğrenç yorumlar karşısında hem bu ülkenin hem dünyanın geleceğine ilişkin bir kez daha tüm umutlarımı kaybettim. Yolsuzluğun, rüşvetin, şatafatın bu kadar 'kurumsallaştığı' Türkiye'de az sayıdaki sosyal hizmetten birine böyle hayasızca saldırmak için gerçekten çok kötü kalpli olmak gerekiyor.
sizi geçim derdidir, ev kirasıdır, çocuk büyütme stresidir filan çok yorduk, alın biraz iett ile gezinin denen, takdir ettiğim, bildiğim istanbulda uygulanan bir uygulamadır.

tek sevmediğim tarafı, yoğun saatler olan işe gidiş ve işe dönüş saatinde de sık sık kullanılması. o saatler iptal olmasın, işi gücü olabilir yaşlılarımızın tabiki ama, teyze 10 saattir ayakta mesaideyim, gözümün içine bakıon yer veriyim die de ölüyorum, anlasana.
tabiki de karşı değilim bana kalsa herkese ücretsiz olmalı devlet otobüsleri ancak sırf bedava diye bağdat caddesinde milyonluk villalarda kalan teyzelerin her gün kadıköy cadde arasında olta atıyor olması da caddede çalıştığım dönemde beni ayar etmiyor değildi. tamam teyze yaşlısın da milyarlık massimo dutti poşetleriyle bedava otobüse binip benden yer beklemene de benim gönlüm razı değil be.