yaşıyorsun bu hayatı

tabi dışardan bakınca otostopla seyahat edip bir çok yere gidince. çevredi ki eş, dost, akraba ,arkadaşın tepkisi yaşıyorsun bu hayatı.benide alsana yanına bende senle gezmek istiyorum gibi laflar çoğalıyor. hadi gel beraber yaşayalım, kamp atalım gezelim desen ya benim yarın sınavım var, bi işim var bu hafta olmaz vs o yüzden samimiyetsiz geliyor bu gibi tepkiler
İnanmıyorum pek yaşadığıma ama öyle diyorsan öyle olsun diye cevap verilesi bir başlık
bestami köseyi her gördüğümde söylediğim cümledir.
Türkiye'de faaliyet gösteren özellikle Hindistan şehirleriyle alakalı bir çok bilgi veren seyahat sitesi Yaşıyorsun bu hayatı
en ufak rahatlığı gördüğümüzde çevremizdeki insanların bize kullandığı kalıptır. arkadaşım 364 gün eziyet çekip 1 gün rahat ettiysem bu hayatı pek de yaşıyor sayılamam, değil mi?
Boş muhabbetlerin başlangıcı olan cümle kalıbıdır. Anlık keyif verebilir, sonrası mutlaka hüsrandır. Sizi gerçekten anlayan herhangi biri bu cümleyi size karşı kullanmaz, kullanıyorsa orada da bir problem var demektir.
insanların mı bu kadar boş yaşadıklarından dolayıdır bilinmez, yolda karşıdan karşıya geçsem de bu cümleyi söyleyebilecek insanların olması garip.
Yol arkadaşım Emre ne zaman yola çıksa aklıma direk bu cümle gelir. Çünkü kendisi bu hayatı yaşamakla meşguldur.