yaşamadığın şehrin sms havuzuna düşmek

Ülkemizin güzide şehirlerinden Manisa ile aramdaki ilişkidir. Yanından dahi geçmediğim bu şehrin belediyesinin sms havuzuna hangi data sağlayıcıdan, hangi mantıkla düştüm bilmiyorum. Ama seçimin yaklaşmasıyla birlikte kendi şehrimden çok Manisa'daki gelişmelerden haberdarım şu sıra. İşin bir diğer trajikomik yanı Manisa'da doğup büyüyen ve hala orada yaşayan arkadaşıma hiçbir şekilde sms gitmiyor. Ben de bana gelenleri ona ss atarak belediyenin hedef kitlesine ulaşmasına yardımcı oluyorum.

Acaba gezgin arkadaşlar da bu şekilde seyahat ettikleri şehirlerin sms havuzuna düşüyorlar mı merak etmiyor değilim.
Mersin belediyesi ile 3-4 yıl önce içinde bulunduğum ilişki idi. İşim de hiç düşmedi mersine. Sanırsam unuttular beni, burdan belediye çalışanlarına sesleniyorum.
özellikle seçim dönemlerinde direkt kendi isimleriyle mesaj atan belediyecilik anlayışcıkları bazen korkunç boyutta rahatsızlık verici hale gelebiliyor. reklam smsleri gibi de değiller iptal de edemiyorsun! bana yakın zamanda mesaj atanlar ektedir sımayli
dr. hbahadır
hasanakgun (günaydın, iyi geceler kadar sık yazıyor)
dr barbaros
ak-bcekmece
ak.b.evler
dbakırbsb (hoşgelin mesajı attı -dişlerini sıkan şaşkın emoji-)
ssoylu
bcekmecebld
tüm firmalar için mersis sistemi ve abonelikten çıkma imkanı olmasına rağmen, ve bu olmazsa kvkk yüzünden ceza bile yiyebilmelerine rağmen, bu lanet belediye ve şehirlerden kurtulmak da mümkün değildir.
seçim otobüslerinin saçma olduğuna ikna olan aday ve siyasetçilerin yeni taciz yöntemi.
reklam sms leri yüzünden önemli sms ler arada kaynamaktadır. sırf bu yüzden numara bile değiştirilir
sadece bir günümü geçirdiğim bir şehirde, ağrı kesici almak için girdiğim eczaneden bir senedir cuma mesajı almama yol açan hadisedir.
Ne zaman kesildi hatırlamasam da uzun yıllar boyunca hayrabolu’dan haftada en az 2 mesaj aldığım durum