yalnız tatil yapmak

Planlandığı gibi olmadığını tüm cayan arkadaşlardan öğrendiğim üzere aslında en başından beri yapmam gereken buydu. Hem deniz hem kültür anlamında Ege - Akdeniz önerilerinizi alabilirim.
pek sevdigim. kitap, muzik, yoga, mümkünse kucuk bir otel, calisanlari ve sahipleriyle, bolgenin yerlisiyle muhabbet seklinde gecen , insana baska ve yeni hikayelerin guzelligini yeniden hatirlatan tatildir tek basina tatil. hayatta en az bir kez yapılmalıdır, zaten bir kere yapınca gerisi gelir 😆
biri yurtiçi ve biri yurtdışı olmak üzere 2 kere yaptım. motorumla ege turu yaptım. bazen sıkılabiliyor insan ama yeni insanlarla tanışmak da güzel oluyor.
ege de önerebileceğim yerlerden biri gökçeada dır. ama araçsız gidilmez
alırsın çadırını ister bakir doğaya istersen camping alanına gidersin. yeterince donanımlı olmak bir numaralı erdemdir. ben genelde insanlarla gereğinden fazla konuşmayarak kafamı dinlemeyi severim ama yeni insanlarla tanışmaktan keyif alan kişiye saygımız sonsuz. bunun şehir gezmeli olanı da çok güzeldir. kulaklıkla müzik veya podcast eşliğinde önceden yapılmış gezi planını sürdürmek, bazen araya ufak kaçamaklar sokmak, acıkıp bir restorana kendinizi attığınızda insanların terli size bi acayip bakışları, banklarda ve duvar üstlerinde kısa süreli dinlenmeler, gün bitiminde ödül olarak dünyanın en tatlı uykusu bu tarz yolculukların temel bileşenleridir. tekrar ediyorum en önemli şey hazırlık. formül basit: ne kadar hazır gidersen o kadar çok eğlenirsin
aslında en güzelidir. kişinin kendisi ile baş başa kalıp kafa dinlediği anlardandır.
Geçen yaz döneminde tatile gittiğim yeni foça otel bu senede oraya gideceğim herkese tavsiye ederim Yeni Foça Otel buradan ulaşmıştım.
Şu anda yaptığımdır. Doğum günümde doğu ekspresi yapıyorum tek başıma ve insanlar halen daha tek başına yola çıkmana şaşırıyor. Bu bana daha ilginç geliyor, yani biz zaten hayat yolculuğuna da tek başımıza çıktık zaten. Bir tatile ya da geziye tek çıkmışız nolacak.
Zamanında, 3 ay boyunca sırtçantam ve çadırımla gerçekleştirmiş olduğum eylem. Yola tek çıkmazsanız, çıktığınız kişiyle ortak karar almak zorundasınız. Eğer tek çıkarsanız tamamen özgürsünüz. Yolun ne getireceğini bilemezsiniz ve gerçekten sürprizlerle doludur. Şöyle geriye bakıp düşündüğümde en keyifli zamanlarım, tek başıma; tatil yaparak, gezerek, üreterek geçirdiğim zamanlar. Yalnızlık bir seçenektir. Hala denemediyseniz, en kısa zamanda tek başınıza tatile çıkmalısınız.
yakın zamanda sevgili yapmam münasebetiyle başka bahara kalmış hayaldir.