yakın arkadaşın evlenmesi

garip bir durumdur. bir yandan onun adına mutlu olursun bir yandan da bilirsin ki artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır. çünkü o evli olacaktır ve mütemadiyen eşinden ve eşinin ailesinden dert yanacaktır. senin gündelik dertlerini çok fazla önemsemeyecektir.
evlenmiş olan bütün yakın arkadaşlarınızın artık ''yakın'' olamaması.. akla gelir hatıralar birazcık can acıtır.. ironik bir hal :/
Sinir bozucu durum.

Sinir bozucu olan aslında sen yakın arkadaşın evlenmesi değil de etrafındaki herkes evlenirken yalnızlığa kazık çakmak. 50 yaşına gelse evlenmez dediğim kan kardeşim dün nişanlandı. Bir yandan da evdekiler tutturdu ne zaman evleniyorsun diye. Nereden baksan tutarsızlık nokta
30+ yazarların sık sık karşılaşmış olma ihtimali olan durum. bütün yakın arkadaşları evlenen birisi olarak, canım sıkılıyor demek istiyorum. tşkler.
üzücü olabilecek olaydır aslında. arkadaşınla o kadar sık görüşemeyeceksiniz. dışarı çıkmayacak eskisi gibi. arkadaş ile çok yakın tarihlere denk getirmekte fayda var.
22 Yaşındayken yaşadığım olaydır. Pişman oldular mı olmadılar. Ama beni pişman ettiler. Hayallerimizdeki hayatı yaşayamadılar. Birisi halen sıkıntı çekiyor işte bulamadı. Hayallerimizdeki hayatı ben yaşıyorum ama onlar öylece kalakaldılar. Keşke diye ben dedim onlar demedi. Belkide hata yaptım diyemiyorlar ama içlerinde yaşadıklarına eminim. Batti balık yan gider.