unutulmaz maçlar

/ 2
taraftarı olduğum takım olan galatarayın izlediğim ve tanık olduğum üç maçı var. birincisi 2-0 geriden real madrid'i tam manasıyla şok ettiğimiz maç ve ikincisi uefa finali tabiki. üçüncü olarak ise kupa çeyrek finalinde fb-gs maçı 4-4 biten bu kadar eğlendiğim bir derbi daha olmadı, penaltılarda yenilmemize rağmen.

Dünyada ise Türkiye-Brezilya grup maçı ve Fransa-İtalya maçı izlediğim en iyi maçlardandı.
Tabikide 2008 avrupa kupası maçları özellikle çeyrek final
bir galatasaraylı olduğum için hangi birini yazsam bilmiyorum

diğer entrylerimde de belirtmiştim. karlı juventus maçıdır

bakü de çalışıyodum o maç oynanırken. ertesi güne ertelendiği için mesai saatleri esnasında maç oynanıyordu. tabi işimiz gücümüz var bırakamıyoruz maalesef. sahada çalıştığım için o gün baya sıkı çalıştım en azından bi 15 dk izleyim dedim. arabaya bindim eve doğru gidiyoruz. araba beni metroda bırakıcak,ben ordan direk eve kaçıcam.
yoldayken şöförün telefonundan izliyoruz maçı. pür dikkat izliyoruz. benim ineceğim metroya geldik,indim metroya doğru merdivenlerden inerken şöför aradı. adam bi sevinçle bağırarak "sneijdeeer" diye bağırdı ve hat kesildi. malesef telefon çekmiyor ama ben haberi aldım. anladım golü atmıştık.tam metroya biniyodum o sırada. metro tıklım tıklım,balık konservesi gibi. o kadar kalabalık ki kollarımla demiri tutamıyorum,dümdüz duruyorum. ulan bağıramıyorum,ama içimde volkanlar patlıyor gooool diyorum ulan gooooooooool ! metro evime 2 durak ama geçmiyor. dışarı çıkıp bağırmak istiyorum. metro içerisinde içimdeki volkanlar duygularımı tetikledi.hiçbişey yapamıyorum kolumu hareket ettiremiyorum. bir yaş akıyor gözlerimden anlatamam. yakınım cenazesinde böyle yaş akmadı gözlerimden. millet bana bakıyor,dudağımı ısırıyorum.göz yaşlarım artık ağzıma kadar giriyor .yazıyorum ama o duygularımı tam tarif edemiyorum.sevincim gözyaşlarıma vurdu.ne kadar bağıramıyorsam o kadar gözyaşı döküyorum.en sonunda bi adam bana baktı hafif bi tebessüm etti"arkadaş noldu" dedi. galatasaray gol attı !.juventusa mı dedi. evet ulan dedim. sevinemiyorum ulan diye bi bağırdım,başladım çocuk gibi ağlamaya. ama size olayı anlatayim. nerdeyse bütün metro başladı alkışlamaya..o an ki sevincim 2 katına çıktı. metrodan çıktım hemen telefondan maç skoruna baktım ve maç öyle bitmişti. yarım saat oturdum merdivenlere , olayın şokunu atlatmaya çalıştım. şu an bunları yazarken bile gözlerim doluyor.

Allahıım goooooooooooooll
10 senedir kombine sahibi olduğumdan tarihe şahitlik ettiğim çok maç olmuştur ama ilginç ve unutulmaz olmuş bir maç vardır ki Galatasaray - Orduspor. Gece Kadıköy'de kalmışım, maç 19:00'da. İlk yarıyı kaçırdım stada bi' gittim Ordu 2-0 önde,millet çıkıp gidiyor,stat boşalıyor. Sonra tabi 4-2 aldık maçı :D
20Kasım2011 'de oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisidir. Sebebi ise: Van'da meydana gelen (Ekim 2011) üzücü deprem sonrası çArşı grubunun önderliğinde, Van'daki depremzedelerin sıkıntılarına dikkati çekmek için güneş pankartı açarak, Van'da naylon çadırda -15 derecede kalan insanların çektiği acılara ortak olduğumuzu ve onlarla beraber bizim de üşüdüğümüzü göstermek için maçın 65. dakikasında üstlerimizi çıkarmamız ve aynı anda kapalıda açtığımız güneş pankartını bir süre sonra sağ tarafa doğru elden ele uzatarak yeni açığa (ben buradaydım) ulaştırdığımız maçtır.
Bu maçtır.

futbolla ilgilenmem. babamın futbolu profesyonel işi olarak (bkz: kaleci antreörü) yapması beni futboldan küçük yaşta soğuttu ama ne olursa olsun bu maç aklıma gelince bile tüylerim diken diken olur, açar özetini izlerim.
Fm'de Gümüşhanespor ile Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'a deplasmanda 1 gol attığım maçtır. (12-1 yenilmiştim, sonra da kulüpten kovulmuştum)
Aşağıdaki listedeki maçlardır.
Türkiye 3 - 2 Çek Cumhuriyeti
Türkiye 1 - 1 Hırvatistan (Penaltılarla eledik.)
Galatasaray 3 - 2 Schalke
Galatasaray 0 - 0 Arsenal (Penaltılarla şampiyon olduk.)
Galatasaray 3 - 2 Real Madrid
Galatasaray 3 - 2 Milan
Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe (Kadıköy'de kupa kaldırıldı.)
galatasaray 5 - 0 neuchatel xamax
Galatasaray 0 - 0 Manchester United
Galatasaray 1 - 1 Monaco
...
hiç tartışmasız bence çek cumhuriyeti maçıı

NİHAT..... NİHATTTTT...NİHATTTTTT
bir galatasaray' lıysanız derbilerden biride budur

özeti izlediğinizde anlarsınız
/ 2