ülkü ocakları

Belki dünyanın değil ama türkiye'nin en boş insanlarının oluşturduğu grubumsu şey. Övünecek hiçbir başarıları olmadığı için genellikle milliyetçilik yaparak bu açığı kapatırlar. Genellikle kitap gördüklerinde akvaryuma girmiş bir astronot görmüş gibi şaşırırlar.

Bizim çocukları kitap okumak sıkar. O yüzden fikri tartışmalarda biraz zayıf kalırlar. Diyerek ne kadar beyin yoksunu olduklarını kanıtlamışlardır.

(bkz: aşkı memnu yalısı önünde beren saat protestosu)
(bkz: çinli diye koreli dövmek)
(bkz: rusya yerine hollanda konsolosluğuna gitmek)
Nam-ı diğer cehalet yuvası. Biat kültürünün egemen olduğu bu teşkilatta sorgulama, düşünme, fikir üretme gibi insana özgü özelliklerin esamesi bile okunmaz. Homofobik olmalarına rağmen reislerin travestilerle ilişkisi olduğu ara sıra internet basınında yer bulmaktadır. Çinli diye koreli turistlere saldırma, hollanda bayragi yerine fransa ya da rusya bayragi yakma, klozete coca-cola dökme ilginç protestolara imza atmışlardır :)
bir ırkın diğer ırklardan üstün olduğunu savunan sığ bir topluluk.
başlık sayesinde aydın insanların(!) da olabileceğini gördüğümüz oluşummuş. tecavüzcüye, tecavüz etmekle tehdit ederek, içeride cezasını oğlancılık yaparak verenler mi aydın? *
düşünsenize vakt-i zamanında adam öldürecek kadar savunduğunuz değerleriniz var ama gün geliyor bu değerleri ayaklar altına alan bir partinin stepnesi haline geliyorsunuz. sözlükte de bu herifleri saf temiz pırıl pırıl vatan sevdalısı diye pazarlıyorlar. gece gece sesli güldüm.