ukrayna sınır geçiş sorunu

cevaplanabilir entry
selamlar herkese, duyduğum kadarıyla ukraynaya indikten sonra sorguda esmer tenli olanları geçirmiyolarmış? bu ve benzeri konularda aydınlatacak var mı? sorgudan geçmemiz için ne kadar paramız olması gerek mesela?
 günaydın, şehir efsanesi duymuşsun. dönüş biletin ve kalacağın yerin rezervasyonunu yaptırıp bunların çıktısını al yeter.
renk ayrımından ziyade türk pasaportluları beklektikleri doğrudur. Kiev'de çok sorun olmasa da lviv'de bekleme süresi biraz uzayabilmektedir. Bu yüzden yukarıdaki arkadaşın dediği gibi rezervasyonların yanında olursa, biraz bekleme sonrasında salıyorlar.
Kendi yaşamadığım sorundur. 2017 yazında gerçekleştirmiş olduğum Lviv seyahatimde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Fakat bu aralar interrail grubunda sıkıntı yaşayan çok fazla insana tanık oluyorum.
gidiş amacı sadece uçkur olanlardan kaynaklı, sadece erkeklerden oluşan bir grup veya tek erkeğin yaşaması muhtemel beklemedir.
2 ay önce yaşadığım sorun. tam sorguya gidiyordum başka görevli ABD vizemi görünce diğer görevliye tahminim 'bunu neden sorguya alıyoruz gerek yok gibi' bişey dedi. sorgu kapısından dönüp kiev'e giriş yaptım :)
2 erkek 1 kız olarak kiev borispole ineceğiz. yanınıza şu kadar para alın veya böyle yapsan daha iyi olur dediğiniz önerilerinize açığım
birebir tanık olduğum ve gerçekten bazen çok sorun olabilen şey. tamamen şans olduğuna inanıyorum.
pasaportun yoksa giriş öncesi bir form doldurman gerekiyor ve onu veriyorsun kontroldeki memura. pasaportun varsa eğer; işin nedir? ne için geldin? kaç gün kalacaksın? gibi sorular soruyorlar. ben iki kez gittim. herhangi bir belge göstermemi de istemediler. rahat geçtim.