türkiye'de yaşamak

belli kanallar ve belli hesaplar dışında herhangi bir şekilde 'acaba neler oluyor?' diye merak edip azıcık bakınıyorsanız; akıl ve ruh sağlığı içerisinde hiçbir şeyi değerlendiremiyorsunuz. bunu da demiş olamazlar yani olmaz öyle şey diyerekten kendinizi kandırma çabası içerisine düşmeniz kaçınılmaz. zaytunghaberleri bile hafif kalıyor yanında. Hatta zaytung haberlerinin gerçekliği bile söylenenlerden, olanlardan, anlatılanlardan daha anlamlı ve daha tutarlı.

sanırım ülke gündemini takip eden herkesin kendine özel bir küfür külliyatı oluşmuştur. insan hırsını, hıncını başka türlü atamıyor. 'Bilal gibi olmanın' kafasını yaşamak herkesin hakkı olmalı.

gezmenin, tozmanın, yemenin, içmenin, eğlenmenin, sanatın, kültürün konuşulması gereken yerde yemeden, içmeden, gezmeden, anlamadan, bilmeden bomboş kafa ile yaşanması bekleniyor. Bekleyen beklemekte haklı da iletişimin bu kadar kuvvetli olduğu çağda bu kadar anlamsız güruh nasıl oluyor anlamıyorum. neyse cevher 'atlı okçuluk'ta herhalde. 'ya hak' deyip birde onu denemeli.
Depresyon sebebidir. Ruhum daralıyor, boğuluyorum. Cidden artık bu iş bilmez politikacılardan ve cehaleti alışkanlık edinmiş halktan gına geldi. Yaşam enerjisi kalmadı bende.
delirmeden yaşadığımızı sandığımız ama kafayı artık yediğimiz bu ülkenin bu hale gelmesinde en ufak katkısı olmuş kim varsa çoluğundan çocuğundan çıksın. ayrıca bkz