tüm iletişimini kestiğin kişinin bir anda yazması

Birini her yerden silmişsindir, iletişimi kesmişsindir ve bir anda merkür retrosunda yazdığı mesajla “bir bu eksikti” dedirten durumdur. Hayatımın kısa süreli manik bir döneminde sarhoşluğun da etkisiyle yaptığım sıralı hatalarımdan birinde az biraz olan güveni de kıran ve aslında karaktersizlik göstergesi olan bir durumu fark ettiren anın ardından beyninin bir önünü gör dediği olaydır. Aylar sonrasındaysa başlıkta gerçekleşen durumla birlikte yine benzer bir yolla kariyer saplantınızdan yakalamaya çalışan fakat karşısındaki kişinin bir beyni olduğunu fark etmemesi ayrı bir gülünçtür bu insanın. Neyse, ne dediğimin anlaşılmadığı bu olayı anlatarak rahatlama yaşamam dışında sorunu anında başımdan savdığım için sıkıntı yok aslında. Sadece insan ilişkilerinden cidden sıkıldım artık. Neden böyle oyunlar, saçmalıklar ve samimiyetsizliklerle uğraşıyoruz ki?

Edit: imla
%99 işi düşmüştür %1 birkaç gün içinde işi düşecektir
Başına gelen bir olayı bilinçaltı ve vicdanının karışımı olarak sizinle bağdaştırdıktan sonra yapılmış olma ihtimali yüksek eylem. Çok da şey yapmamak lazım.
herkes birisinin, bazen birden fazla kişinin "true love on the side"ıdır. arada sırada hiç yoktan hatırlarına gelirsiniz. konaklayıp ihtiyaçlarını giderirler. sevgi görürler ve gösterirler. sonra işleri biter ve giderler. döngü.
umursadığından ya da sevdiğinden falan değil yani. canı sıkılmış sadece.
öyle şeyler anca filmlerde olur, gerçekte oluyorsa 2 yolun var. karakterli olup yazıyı takmazsın, ya da yoldan çıkar tekrar iletişime geçersin.
arada sırada bana da oluyor bu, özellikle karşı cins ise ufak bir yoklama hissiyatı veriyor. aradığını bulur veya bulamaz onu bilemem ancak konuşur, dinlerim.
işi düşmüştür ya da düşecektir, ilerisi için yol yapıyordur.
Küçükşehir çalışıyor.
Uzun zaman görüşmedikten sonra llk mesaj uyudun mu olmadıkça çokta sıkıntı etmemek gerekir. bir bakın bakalım neymiş derdi.