transasya ekspresi

Van - Tahran arası çalışan, terör saldırısı sonrası kapatılan akıbeti hakkında internetten herhangi bir bilgi bulunamayan tren.
Ankara-Tahran arası gidip gelir, yakında zamanda açılmasını -dört gözle-beklediğimiz bir hat.Tüm anadoluyu, İran'ı yattığınız yerden izleme imkanı sunar.
ilk basta istanbul - Tahran arasında çalısmaya baslamis olan tren. Daha sonra hızlı tren Hatti yapılacak diye (veya anlamadigimiz baska bir gerekçeyle) kapatilmis olan izmit - istanbul Hatti nedeniyle Ankara - Tahran arasında calismis olan tren. 2015 yılında teror olayları ve Guvenlik kaygıları nedeniyle seferlerine belirsiz bir sure ara verilmiş olan tren. Van - Tebriz arasında haftada 2 gun calisan tren ile karistirilmasin lütfen.
açılmasını beklediğimiz hattır. Karsrailden daha zevkli olacagına eminim.
transasya ekspresi - transasya-ekspresi-Ej7EL

14 ağustos itibariyle karşılık seferlerin başladığı hat.
4 kişilik pulmanın 146 euro gibi bi fiyatı var, seyahat süresi yaklaşık 60 saat.
Dönüş yolu için kullanmak istediğim ama fazla bilgi bulamadığım tren hattı. Bilet alabilen ya da nereden alındığını bilen varsa dm'ye bekliyorum.
ankara ile tahran arasında çalışan uluslararası tren hattı. biletleri 60 gün önceden satışa sunuluyor. kuşetli kompartımanda tek kişilik bilet ücreti 42 euro civarında. bileti uluslararası gişesi olan tren istasyonlarından satın alabiliyorsunuz.
Merak ediyoruz acaba tren yolculuğunu yapabildiniz mi ...