trafikte en çok küfredilen hareket

üstteki enrtynin bir değişiği, en sol şeritte 50-60 km ile giden araçlar.
dörtlüleri yakınca her şeyi yapabileceğini zanneden şöförler.
çiğli foça arası seyrek üzerinden tek şeritli yaklaşık 30km lik bir yol var. Mutlaka yolda bir traktör, ağır vasıta vs. Olur ve yol sadece kendilerininmiş gibi arkasındakileri de 30 km/h’a mahkum ederler. 10 dakikada bir, 30 saniye kenara çekip yol verseler; küfür yemeyecekler, hatalı sollama sebebiyle kazalara davetiye çıkarmayacaklar ve birçok kişinin yetişmesi gereken yere yetişmesine engel olmayacaklar.
Kaynak yapmak. Yani üç araba geçti diye kendini çok akıllı zannediyor. Diğer sürücüler gerizekalı çünkü. Arabadan indirip suratına tükürmek lazım. Aslında trafikten men edilmeliler. Sinyal vermeyene, makas atana, şerit çizgisinin üstünden gidene, sarı yanınca kornaya abanana da çok küfür ederim ama bu kaynak yapan şark kurnazlarına bir başka ederim. Yazarken sinirlendim.
minibus ve dolmuscularin cat diye bi anda onune kirmasi hareketidir.
hocam arabamin uzerine cikamazsin, yol vermedim diye kornaya da asilamazsin. minibusle makas da atamazsin. ille yapicam dersen yersin kufru. sonra aglayamazsin.
levyeye levye kardesim.

bu olaylar avrupada gercekten olmuyor. sukurler olsun ya.
işyerim avrupa yakasında, neredeyse her gün işe araba ile gidiyorum levent - zincirlikuyu istikametini takip edip metrobüs durağının oradan da köprüye bağlanıyorum. Neredeyse her seferinde çakarlı, ön ızgarası yanıp sönen lambalı zort zort diye öten lanet olası araçlar sıkıştırıp yol alma derdinde, orada polis de olsa umurlarında değil çünkü kendilerine bir şey olmayacağının bilincindeler. işte bu allahın belası insanlar yüzünden nefret ettim araba kullanmaktan.