toplumun kamplara seks için gidildiğini düşünmesi

/ 2
Karşılaştığım çoğu insandaki genel kanı bu. Vay efenim orda ne olaylar olur kim bilir vay efenim orda herkes ahlaksiz vs.
Benim ebeveynlerimde aynı şeyi düşünüyor. Eziyet vs vs kızlar oğlanlarla sürekli birlikte kalıyor. Eh toplumda da kadın erkek sürekli bir arada. Kampa gidince de farklı değil. Sen evde de olursan biriyle sevişebilirsin, kampta olursan da. bir farkı yok. Yani yine senin izin verdiğin kadar olur her şey.
çok da yanlış bir düşünce değil açıkçası. hangi festivalde sevişmeyen insanlar gördünüz.
İsteyen istediğini yapar, kimsenin seksine kimse karışamaz. Toplumun gittiği yerlere ne için gittiğinin araştırılması da gerekmektedir.
Ulasamayacagin hedefler koyarsan mutsuz olursun.seks icin gidersen tum guzelliklerden mahrum kalirsin.bence en yakin bir genel eve gitmeli,boyle dusunen.ha kampta denk gelirse kacirmam tabi ama kimseyide uzmem yani.keyif almalisin dogadan
Sex hayatımızın her yerinde var . Sen onu görmek istedikten sonra insanlar sinemaya da bunun için gidebiliyor ? Önemli olan senin ne düşündüğün nasıl bakarsan öyle görürsün.
En Son Bolurail Kampında Yoldan aldığımız otostopçu arkadaşın "ya onu bunu bırak da bu 'garı gız ' işleri nası oluyo " sorusuyla durumun vahimiyetini iliklerimize kadar hissettiğimiz berbatlık hali . Aynı kafa O gece Havai fişek de atmıştı silah da . Etkinliklerden önce bi mülakat mı yapsak ? hı
kalabalık organizasyonların seviyesiz insan dolmasına sebep olan algı
/ 2