tinerci yakan adam

Adam gibi adamdır. Kendisinden haraç isteyen tinerciyi çakmakla yakmıştır.
İnsanın insana zarar vermesini kınarım ama hak etmişti bir cezayı.tabi böyle bir ceza aklımdan dahi geçmezdi ama şimdi tinerciler düşünsün.
Hak etsin, etmesin bir insanı yakamazsınız. Böyle saçmalık mu olur. Bir de hak etmişti diyorlar. Hasiktir ordan dalga mı geçiyorsunuz? Engizisyon mahkemesi misiniz arkadaşım siz? Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz biz? Ortaçağ filan mı!

Edit: duyar kastığım filan yok. İnsani davranışları “duyar kasmak” olarak nitelendirmek moda olmuş bu sıralar. İlginç gerçekten! Nefsi müdafaa ayrı şey bir insanı canice yakmak ayrı şey.
yakan adama hak verilmesini geçtim,üstüne bir de dalga mı geçiliyor ?
eğer birisinin anası ağlayacaksa, sokak ortasında bıçakla para isteyenin anası ağlasın. yani tatlı su hümanistliğine gerek yok. buradaki asıl sorumlu devlettir, halk değil ! bu yüzden gereksiz duyar kasılmasının da bir esamesi yok.

Edit: birisinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünü kısıtladığı anda biter. bu yüzden kimse kimseyi durduk yere yakma hakkına sahip değildir. Aynı şekilde de kimse kimseye bıçak çekerek can güvenliğini tehlikeye atamaz. Atarsa da sonuçlarına katlanır. ne hikmetse bu aralar da "boş yapmak" moda olmuş.
Geçenlerde Tünel'de genç bir mühendisin ölmesine sebep olanlar bu adamlar olsaydı yukarıda insancılık kasan arkadaşlar aynı şekilde yazabilecek miydi acaba? Bazı insanlar o veya bu şekilde topluma tehdit, keşke rehabilitasyon sürecine girebilseler ama karşılaşmadıysanız bilin gerçekten tehlikeliler. O adam parayı vermese belki kalbinin üzerine yiyecekti bıçağı oracıkta ölüp gidecekti, haberlerde 2 dk okuyup geçecektik bizler de.