the end of the f...king world

netflix yapımı bir çizgi roman uyarlamasıdır. 20şer dakikalık 8 bölümden oluşuyor. absürd ve sarkastik şeylerden hoşlanıyorsanız çok güzel vakit geçirtir. harika karakter gelişimi de var tabi.
tadımlık dizilerden biridir.

başrollerden biri olan james, daha önce black mirror 3. sezon 3. bölümde -shut up and dance- dizüstü bilgisayar karşısında mastürbasyon yapıp şantaja uğrayan çocuğu oynamıştır.
17 yaşında lise öğrencisi olan iki sıra dışı gencin başından geçenleri anlatan tadımlık güzel bir uyarlama. akıcı, güzel alt mesajları olan yer yer kara mizah ögeleriyle bezeli güzel bir zaman geçirgeci.

ps. Alyssa beni bul allahless!
canım sıkıldı bir şeyler izleyeyim diyerek açtığınız anda sizi farklı bir dünyaya sürükleyen, tadı damağınızda kalacak, bir solukta izleyip bitireceğiniz dizi. klasik düzene biraz da olsa karşıysanız, başına buyruklukları seviyorsanız ve her an alıp başımı giderim modundaysanız size ekstra keyif verebilir. aşk da cabası!
keyifle izlediğim kara mizah türündeki netflix dizisi. alyssa ve james ikilisinin oyunculuklarını bayılarak izledim. ikinci sezonu vizyona girmiş ama izleme fırsatını daha bulamadım maalesef. umarım en az ilk sezon kadar iyidir.
İlk sezonu mükemmel ötesidir hatta arka arkaya iki defa izlemiştim çıktığında, ikinci sezonu da heyecanla bekledim ve izledim fakat aynı tadı alamadım, sanırım bunun sebebi de ilk sezondaki alyssa ile ikinci sezondaki alyssa arasındaki farktı. Tabi ki kızın başından anormal olaylar geçti böyle davranması bir nebze normal diyebiliriz ama halk arasında 'kezban' diye nitelendirilen tutumlarda bulunması çok hoşuma gitmedi açıkçası. Ancak o güzel aksanı için dandik de olsa yine izlerim,, Whot! Yavrum garip James de yine kız beni sevsin diye uğraştı durdu..