termal içlik

/ 2
soğuk kış günlerinde, gezginlerin totosunun donmasını engelleyen yegane eşyalardan biridir. vücudu sıkarak sıcak tutar, termal malzemesi vücut ısısının dışarı kaybını engelleyerek, sizi sıcak tutar. pamuk veya yün içlikten en büyük avantajı, çok soğuklarda donan terin verdiği soğukluk hissini vermemesi ve iğrenç kokmamasıdır.

(bkz: içlik giyen adamdan piçlik olmaz)
sıfırın altında sıcaklıklarda bolu’da bizi korumuş olması sebebiyle ne kadar minnet duysak azdır.

not: bi de bunu kaşındırmayanını yaparsalar yüzyılın icadı olur.
ankara ayazında onsuz çıkarsanız killer frost gibi mavileşmenize sebep olacak pantolon içine giyilen bir koruyucu.
edit:anlatım bozukluğu
pamuk veya yün olanlara nazaran sentetik kumaştan mamül olanları sportif aktivitelerde kullanılmak için daha uygundur. pamuklusu biraz kastırıyor pantolonu, bir de teri dışarıya atma olayı var tabi, pamukluda bu olmuyor, başkasının tecrübesi farklı olabilir ancak bende durum bu. polyester olanlarından edinmek lazım.
Yemişim termalini ne varsa anam babam usulü yünlü iclikte var
nine usulü olanlar pantolon içinde biraz sıkıntı yaratıyor malum. en mantıklısı vücuda oturan tarzda olanlar,sentetik kumaşlar malesef ama rahatlar. mesela decathlondan bir tane almıştım ve askerliği gayet rahat geçirdim bu şekilde
İskandinavya gezisi sırasında içli dışlı olduğumuz penguenler gibi yürümeme sebebiyet verip medeniyet diyarlarında istenmedik hareketler yaptıran içlik türü. sıcak tutuyor ama orası kesin.
eskiden içlik giyen adamda piçlik olmazdı. şimdi o güzel adamlar yün içlikleriyle gittiler. içligin termaline, erkeğin piçine kaldık
eğer mümkünse derimin altına diktirmek istediğim giyecek.
/ 2