tek çıkmak vs arkadaşla çıkmak

/ 2
her ikisininde belli başlı avantajları var ama bence tek çıkmak daha cazip geliyor
Psikolojik olarak kadın vs erkek gözetmeksizin çift çıkıldığında kendini daha güvende hissetmek ağır basar.
Kesinlikle tek çıkmak!
İnsanlar seyahatlerde farklı yüzlerini gösteriyorlar nedense. Siz ne güzel kafanızda planlar yapıyorsunuz, şuraya gidelim, buraya gidelim diye, arkadaşınız hemen yorulup aman bir dinlenelim, bir kahve içelim, türk çayı yok mu acaba buralarda öyle bir yer bulalım da oturalım gibi saçma sapan şeylerle yanınızda mızmızlanmaya başlıyor. Ulan orda bırakıp gidesiniz geliyor arkadaşınızı ama olmuyor işte.

Bazı insanların seyahatten anladıkları geç kalkmalı, bol dinlenmeli geziler de olabiliyor malesef, eğer siz bir yere gittiğinizde hiç bir vaktinizi öldürmek istemeyip, dolu dolu gezmek istiyorsanız kesinlikle arkadaşınızla değil, tek başınıza çıkın!
Eşcinselseniz kesinlikle ama kesinlikle Eşcinsel bir arkadaşla çıkın, ve Eşcinselseniz kesinlikle ama kesinlikle heteroseksüel arkadaşınızla çıkmayın
yola tek çıkılınca arabaları daha kolay durdurabilirsiniz ama ne kadar fazla kişi olursa kendinizi o kadar da güvende hissedeceğiniz bir gerçektir.
Tek çıkmayı doğru buluyorum , ben tıra binerken yol arkadaşım binmiyorsa , ben simit yerken arkadaşım pasta yerse kafalar uyuşmaz . Tek çık rahat rahat çık
kisi kendine yetebılıyorsa ve her sarta adapte olabılıyorsa tek olmak kanımca daha iyidir. Bu sizın kendı gezı yazınız kendi maceranız kararlar sadece sizi tarafınızdan verılmelı. Ama realist davranırsak otostop ıcın ben tek kısı olunca daha zor buluyorum bir de fotografınızı cekecek ınsan bulamıyorsunuz . dıger bır neden olan ekstrem durumları saymıyorum bıle. Sonuc olarak dili, kulturu ve ısleyısını bılmedıgınız ulkeye gıderken en az 2 kısı olmak onemlı.
Kafa dengi bir arkadaşınız yoksa tek çıkmak en güzelidir. Canınız ne istiyorsa onu yaparsanız
tek çıkmak yolda arkadaş edinme tercihimdir.en yakın arkadaşla bile çıkılsa fikir ayriliklari yolu bazen huzursuzlastirabilir.
tek çıkmak her zaman daha caziptir. arkadaşla çıkılabilir ama arkadaşlarla asla.
Güzel bir ekip yolculuğu muhakkak daha eğlenceli olacaktır kanaatindeyim.
Oslo da havalimanında 7 kişilik arkadaş grubumuza değişik muameleler yapan norveç polisi işlemleri kısa tutsaydı grup gezmelerini önerebilirdim elbette :)
/ 2