tek başına otostop ile türkiyeyi gezmek

evet arkadaşlar bende birkaç gündür bu sitede takılıyorum ve artık gezgin olmaya karar verdim sanırım, şimdilik üniversite öğrencisi olduğum için yurt dışına çıkamayacağım malum dolar vs. neyse otostop ile tek başıma gezmeyi düşünüyorum ama aklıma takılan soruları sizlere danışacağım mesela tek başıma gezmek nasıl oluyor yani yaşadıklarını paylaşmamak nasıl bir duygu çok merak ediyorum, bilmiyorum çok fazla internet ya da sosyal medya kullanan bir insan değilim ama insan birileri ile paylaşmak istiyor işte yaşadıklarını. başka arkadaşlar bulmak istiyorum ama kimse yanaşmıyor böyle şeylere siz ne dersiniz?
Türkiye'de örneği çok bulunan eylem. Genelde sosyal konularda çok ileri olamasak da, bu konuda iyi konumdayız tahminimce. Orta Anadolu'da sorun yaşayıp, Karadeniz ve doğu Anadolu'da krallar gibi takılmak garantidir. Yolun sorunu da güzel oluyor. Neyse, Tunceli'deki başkana selamlar giden olursa.
Bazı arkadaşlar güvenlik gibi konulardan ötürü çekinse de otostop bence en güzel yalnızken oluyor. Kimseye bağlı olmak zorunda değilsin çünkü. Ayağının altında yol olduktan sonra her yer senin.
bundan en fazla iki sene sonra arkadaşlar yaptım yazacağım buraya. bu da burada dursun.
çokta zor olmayan eylem ya ben çok şanslıyım yada herkese öyle hiç çok beklediğimi zorlandığımı hatırlamıyorum otostopta
bir gün bu başlığın altına başardım diye entry gireceğim başlık. ama o zamana kadar yapılacaklar listemde yer alan madde olarak tanımladığım başlık.
Tek başınayı geçtim otostop bile evlatlıktan red sebebim çıkana helal olsun.