tam kapanma boyunca alkol satışının yasaklanması

Önce Hafta sonu yasaklarında kademe kademe uygulanan, şimdi de 20 gün boyunca alkol satışının yasaklanma durumu. Virüsle alkol arasında nasıl bir bağlantı var diye yormanın anlamı yok beynimizi, fırsattan istifade 4. Murat dönemine geçti kendileri, Abdülhamit modu sıktı sanırım artık.
Genelgede öyle bir madde yok, yerel yönetimlerin insiyatif kullanarak uyguladığı yasak diyenler var. E güzel kardeşim yerel yönetimler nereye bağlı direkt Allah'a mı??
Alkolsüz yaşanan bu kafayı, milletle paylaşmayıp şahıslarına saklamalarını şiddetle kınıyorum.
siyasal islamın şah damarlarından biri olan, her türlü durumdan şiddet ve baskı çıkarmanın yine iş başında olduğu hede. evet kardeşim burada bile siz mağdursunuz. evet 28 şubat tanklar falan evet.
kel alaka saçma sapan bir uygulama olmakla birlikte, alkol satışlarında tavan yapmaya da sebep olmuştur. artık bilerek mi yapılıyor diye düşünmeye başladım. bir alkollü içecek firmasının yetkilisi, bu zamana kadar ramazan ayında yaptığımız en yüksek satışı yaptık rekor kırdık demiş. *
Bu yaklaşan şey değil mi ya, şeriat?
Napalım biz de cumaya gideriz.
bugün klişe deyimle yazık yer migrosunda gördüğüm manzara kadarıyla alkollü içecek firmalarına yarayan yasaktır efendim. eski ali sami yen zamanları fenerbahçe derbisi günleri maça yaklaşık 1 saat kala stadın etrafındaki herhangi bir büfede bira, vodka veya viski bulamazdınız. anca tarihi geçmiş likör veya kanyaklar kalırdı, onlarda rafların en üstünde. öyle içki tüketilirdi. benzer durum şu an süpermarket raflarında var. hiç içmeyecek olanlar bile canım falan çeker alayım şimdiden deyip stok yaptı.
İslamiyet'e çok büyük zarar veriyorlar bu yasaklarla. İslamiyet'in hoşgörü değil de tam aksine bir din olarak algılatılmasına sebep oluyorlar. Ben artık bu iktidarın insanlar İslamiyet'e uysun diye değil de, islamiyet'ten soğusun diye bu hareketleri, yasakları yapmaya başladıklarını düşünmeye başladım.