taksicilerin uber çağırıp şöförleri dövmesi

taksicilerin işlerinin elden gittiği düşüncesiyle uber çağırıp şöförleri dövme ve haberlere konu olma durumudur. şiddet toplumun her yerinde var maalesef. hukuka inancımızı nasıl kaybettiysek kafası kızan sopayı eline alıyor. uber nedir derseniz buradan okuyabilirsiniz.
inadına uber dediğim durumdur. bu taksiciler babadan oğula böyle. içinde çok az da olsa işini layıkı ile yapan emekçiler vardır ancak %95 şerefsizdir. tekellikten çıkıyor iş diye zoruna gidiyor.
Gece eve dönerken bindiğim taksici konuyu ubere getirdi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası ubere dava açmış mahkeme ise yarın sonuçlanacakmis. Çevirmelerden tesbit edilen Uber araçlarınin çekilmesinden ve hem müşteriye hem şoföre yazılan cezadan aldığı zevki anlattı. Uber’in T.C. sınırları içerisinde ne taşımacılık yetkisi, ne lisansı ne de belgesinin yokluğunu ve Uber’in Türkiye’de ofisi olmadığı için devletin 9 milyon cezayı tahsil edemedigine dair ezbere haber okudu. Valla taksiciler kusura bakmayın bu koca dünyada her şey güncelleniyor taşımacilik da güncellenecek. Uberi tercih etme sebebimiz tabiki uygun fiyat ve iyi hizmet. Keşke bir Türk girişimcinin fikri olsaydı da biz de ona cökseydik.
bu aptallıklarından dolayı uber müşterisi %450 artmış. vizyonsuz herifler. uber şoförü döveceğinize bu or*spu çocuğu taksicileri dövseniz sizin müşteriniz %bin artar da zeka olmayınca gerisi yalan oluyor