taha duymaz

cevaplanabilir entry
Tosuncukdan sonraki en iyi dram senaryosuna aday olacak eleman. Sosyal medyanın gücünü anlamıs ve krizi fırsata çevirmede rol model olacak kişidir
bi' çeşit duygu sömürüsü yoluyla para kazanmak için bilerek tepsi ve tavaları eğip büküyor diyorlar bu çocuğa. tepsi ve tavaların eğilmemiş halde bulunduğu daha eski görüntüleri bulmuşlar mesela, gördüm. ayrıca çeşitli marka ve kişilerin kendisine araç gereçler gönderdiği ama onları da yine bu sahtekarlık için kameralardan uzak tuttuğu ve eski şeyleri kullanmaya devam ettiği söylentiler arasında.

sağda solda gezen iddiaları buraya not düşmek istedim yalnızca, benim olayla bi' ilgim yok, çocuğu da hiç izlemedim.
sahtekarın önde gideni olduğunu, twitter tespitlerinden öğrendiğim tip. sahtekar olmadan önce hiç görmemiştim neler yaptığını, markalar yorum olarak bile yazmış, gönderdik zaten biz diye.
Ben evde daha güzelini sınırlı ekipman ve malzemeler ile yapıyorum.

Bizde şöyle bir mantık var. Acınacak durumda gözükenlere merhamet etmeyi ve bu konu üzerinden prim yapılmasını destekliyoruz.

Amacı gerçekten birşeyler üretmek ise desteklenmeli,
ana inst üzerinden Reklam alıp birşeyler kazanma potansiyelini korumaya yönelik içerikler üreticek biriyse desteklenmemeli.

İçerikleri çokta başarılı değil.

Bu bebeden daha çok içerik üretip değer görmemiş köy kadınlarımız var inst ve youtube'da.

Üretip, emek veren insanları desteklemek daha etik ve mantıklı. En azından duyar kasmadan yapılan bir eylem.
danla, enes batur, duygu özarslan falan filan gibi kişilerden bir farkı olmamasına rağmen neden bu para kazanmaya çalışan çocuğa bu kadar tepki gösterilip yukarıda ismi geçen ve geçmeyen onlarca gereksiz için tepki gösterilmediğini anlamadığım, fakir edebiyatı yapıp altı üstü para kazanmaya çalışan 17 yaşında bir çocuktur