sürücülerin otostopçulara seks anılarını anlatması

bindiğim araçların büyük bir çoğunluğunda karşılaştığım eylem. yaşını başını almış erkeklerin seks anılarını dinlemekten, karılarını nasıl aldattıklarını anlatmalarından resmen bıktım.
Tahminime göre biz gençleri sürekli seks yapan insanlar olarak tanımlaması, sürücülerde kendini ispat etme zorunluluğu doğuruyor. bu durum da biz gençleri bu tarz konuşmalara maruz bırakıyor.
neyse yapacak birşey yok ama favori hikayem tırcı recep abinin kucağında iki fransız genç kadınla tır sürmesiydi. devamını anlatırdım fakat o da başka bir başlığın konusu.
Yeter ulan sevgili sürücüler anlatmayın artık!
Üniversitedeyken oda arkadaşımla beraber(İkimizde maraşlıyız) Antep/Maraş arası otostop çekecektik ama bir türlü fırsat olmuyordu, gel gelelim efendim birgün yola düştük,çıktık veya yol aldık herneyse orayı geçiniz. Bilen bilir Antepte Adliyeye kadar tramvayla gidiliyor, Yurtta karataşta, yurttan Adliyeye kadar Tramvayla gittik(Tramvay 50 kuruştu o zaman) ordan başladık arabalara baş parmağımızı kaldırmaya :D ben heni yetme otostopçuyum tabii ecer gelin gibiyim parmak yapamıyorum arabalara ama arkadaş yapıyor. Neyse bir süre sonra biri durdu, kendisi öğretmenmiş, bizi birkaç km kadar götürdü, dülük babaya pikniğe gidiyormuş bizi oraya kadar bıraktı, hayatınızı yaşayın aferin gençler dedi güzel sohbet muhabbet oldu. Orda indik efenim başladık yine parmaklamaya, bana cesaret gelmişti bende parmak yapıyorum... Durdu biri daha ama araba mı bizi taşıyacak biz mi onu bilemedik(Murat 131) differansiyel ötmesi ve yine güzel sohbet eşliğinde birazda o araçla yol aldık ama o da maraşa gitmiyordu, bizi yol üstünde bıraktı. Bu sefer biraz uzun sürmüştü parmaklamalarımız nihayete varmıyordu, sonra farkettik ki araçlar bizi uzaktan görmüyorlar ve hızla gelip geçiyorlardı. Araçların yavaşladığı bir yerde durduk ve bir transitçi amca durdu(Tipini sinkafladığımınını) bu adam ne konuşuyordu,ne soru soruyordu nede bizi konuşturuyordu, ilk iki araçta öyle bir hale gelmiştik ki bir daha otobüsle gitmeyecektik ama bu herif hevesimizi kaçırdı. Velhasıl kelam, konuşsunda tek seks anısı felan anlatsın, sessiz adamdan korkulur hacı. Bizim moruk bizi gideceğimiz yere kadar bile bırakmadı üzerine birde bizden 5 er lira zorla alıp hadi yine iyisiniz sizi kara geçirdim deyip indirdi bizi arabadan. Hala hatırladıkça söverim kendisine.
Otostop arkadaşım kadınsa gerildiğim ve sinirlendiğim, teksem veya yanımda erkek varsa daha çok gerilip daha az sinirlendiğim araç sahibi samimiyetsizliği.

(bkz: anlattığı erkek çıkmasın)
(bkz: otostopta bacağın ellenmesi)
aşağılık kompleksinden kaynaklanıyor olabilir ve genelde anlattıkları fazlasıyla gerçeküstü olaylar oluyor.
Bir keresinde İstanbul'dan Tekirdağ'a arkadaşla otostop çekiyoruz bir tane dayı bizi doblo tarzı bir arabaya aldı. Gidiyoruz işte başladı ilk önce hayatın tesadüfler üzerine kurulu olmasına vs. (bkz: kelebek etkisi) oradan evliyken evli bir kadınla yaşadığı aşk hikayesine... inmeye yaklaştığımızda en son anlattığı bir arkadaşı ile birlikte "avlanma" hikayelerini anlatıyordu. Bi ara da gizli görevle devlet için çalıştığını iddia etmişti. :D
Acayip leş olaydır. Özellikle yanında sevgilin varsa konuyu değiştirmeye çalışır gerile gerile inmeyi beklersin.
Sürücülerin bu hikayeleri anlatması nedeni sizinle sex yapması
seks yaptığı cinsle aynı özellikleri taşıyorsanız büyük ihtimalle size mesaj vermek istiyor olandır.