sürücü kursu

ehliyet almak için başvurulması gereken kurstur, zamanında iki dizim ameliyatlı (birine basabiliyorum birine basamıyorum) değneklerle yaşamaya çalışırken sınavın gelip çattığını söylemişlerdi. bir diz boydan boya demirle sarılı girmiştim direksiyon sınavına. hatta sınava almamayı falan düşündüler ama zarla zorla ikna etmiştim.

merak edenler için not: geçtim
ehliyet almak isteyen bir kişinin öncelikle sürücü kursuna başvuru yapması gerekiyor. sürücü adayı teorik eğitimini alıyor. ardından sürücü başvuru yaptığı bölgedeki e-sınav merkezlerinde sınava giriyor. sınava girmeden evvel çıkmış sorulara iyi çalışmak gerekiyor. eğer çıkmış sorulara hakimsen yazılı sınavdan kalman düşük ihtimaldir.
Çoğunlukla sadece sınav parkurunda ve sınavdan geçecek kadar araba kullanmayı öğreten, deneyimsiz bir adayı trafiğe çıkmaya hazırlamayan kurslardır.
Yakın zamanda kapısını aşındırmayı planladığım yer. Araç sürme yetkinliğinizi onaylayan mercidir.
2017 de almış olduğum b sınıfı sürücü belgeme bir süredir a2 lisansı eklemek istediğim için ara sıra fiyat bilgisi edindiğim ehliyet sahiplendirme kurumu. İzmirde tanıdık, şöyle ucuzundan bana a2 sahiplendirecek birileri varsa mesaj kutumu şenlendirmesini dört gözle bekliyorum.
keşke sıkı sıkıya bir denetime girse dediğim kazık dükkanlarıdır.